داود سلمانپور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بازرسی از داروخانههای دزفول در طول سال به صورت مستمر انجام میشود، افزود: طی سالهای اخیر موردی از قاچاق دارو در داروخانهها مشاهده نشده ولی با توجه به اینکه دسترسی به عرضه کنندگان دارو یا مکمل دارویی و غذایی در فضای مجازی کمتر است، دایره مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در دزفول تشکیل و با افرادی که نسبت به تبلیغ یا عرضه دارو در فضای مجازی اقدام کنند، برخورد جدی میشود.
وی اضافه کرد: این دایره با همکاری فرمانداری، پلیس اماکن، تعزیرات و کارشناسان سازمان غذا و دارو تشکیل شده است و با همکاری پلیس فتا با افراد عرضه کننده دارو و مکمل در فضای مجازی، برخورد میکند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: برخی داروها، مکملها و مواد آرایشی بهداشتی که در فضای مجازی عرضه میشوند هیچ تاییدیه بهداشتی ندارند و ممکن است مصرف آنها برای افراد خطرناک باشد.
سلمانپور با تاکید بر اهمیت مبارزه با بیوتروریسم خاطرنشان کرد: برخی افراد به علت نوشیدنیهای انرژیزا که در فضای مجازی عرضه شده دچار بیماریهای شدید شدهاند که شهروندان باید از مصرف آنها به طور جدی خودداری کنند.
وی افزود: مواردی از کشفیات عرضه در فضای مجازی دزفول به تعزیرات حکومتی و سازمان غذا و دارو گزارش شده که در دست پیگیری است.
آغاز نظارت بر محصولات خام کشاورزی دزفول از آبان ماه/ محصولات کشاورزی دزفول سالم هستند
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: نظارت بر محصولات خام کشاورزی دزفول از آبان ماه آغاز شده است و تا پایان سال ادامه دارد.
وی افزود: محصولات کشاورزی دزفول طی سالهای اخیر از سلامت لازم برخوردار بودهاند و ضمن دریافت گواهی سلامت به کشورهای اوراسیا به ویژه روسیه و ارمنستان صادر میشوند.
سلمانپور ادامه داد: آزمایشهای مختلفی از نظر باقی مانده سموم بر روی محصولات کشاورزی شمال خوزستان انجام میشود که بیشتر محصولات در این آزمایشها سالم تشخیص داده شده و ۱۰۰ها تن محصول از شمال خوزستان با گواهی معاونت غذا و دارو صادر شده است لذا موردی از بازگشت محصول به علت مشکل سلامت نداشتهایم.
وی درخصوص صدور مجوز برای کارخانهها و کارگاههای تولیدی نیز گفت: ۵۰ کارگاه و کارخانه تولیدی در دزفول فعال است که محصولات مختلف تولید، بستهبندی و به ۱۷ کشور دنیا صادر میکنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: صدور مجوز برای این کارخانهها تا جایی که امکان دارد تسهیل شده و اجازه صادرات محصول دارای مشکل داده نشده است.
وی ارسال محصولات باکیفیت و سالم از دزفول را موجب رونق تولید و اشتغال منطقه دانست و افزود: محصول باید از مزرعه تا سفره سالم رشد کند که تحقق این امر نیازمند همکاری بین بخشی جهاد کشاورزی، صمت، دامپزشکی و محیط زیست است تا محصولی سالم بر سفره شهروندان قرار گیرد.
سلمانپور با اشاره به بازرسیهای مدون کارشناسان سازمان غذا و دارو از کارخانجات دزفول اظهارکرد: بازرسیها برای نظارت بر سلامت محصولات به صورت ماهانه انجام میشود و تلاش بر این است در صورت وجود مشکل در کمترین زمان نسبت به رفع اشکال اقدام و ضمن عرضه محصول سالم، از تعطیل شدن کارخانه جلوگیری شود.
وی ادامه داد: یکی از کارخانههای دزفول سال گذشته با اشکالی در فرایند تولید مواجه شد که با تلاش کارشناسان غذا و دارو مشکل رفع و ضمن عرضه محصول سالم از تعطیلی کارخانه نیز جلوگیری به عمل آمد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارکرد: محصول یکی دیگر از کارخانههای دزفول نیز دچار آلودگی میکروبی شده بود که این کارخانه با هماهنگی دادستانی ۲ هفته تعطیل شد و پس از سالمسازی، تست و تولید محصول سالم، تولید خود را از سر گرفت.
وی ضمن گرامیداشت هفته غذا گفت: همایش تجلیل از واحدهای برتر صنایع غذایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول در تاریخ ۲۴ مهرماه در سالن غدیر برگزار و موضوع غذا در این همایش تبیین خواهد شد.
سلمانپور بیان کرد: نمایشگاه صنایع غذایی از ۲۵ تا ۲۷ مهرماه در پارک خانواده دزفول برگزار و علاقهمندان میتوانند از این نمایشگاه بازدید کنند.
نظر شما