به گزارش ایرنا، چند نشست حاشیه ای این كنفرانس و نمایشگاه از روز سه شنبه به صورت غیررسمی آغاز شده بود و 'مهدی یوسفی' مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در نشست 'رهبری الهام بخش، صداقت و شجاعت در رهبری' سیاست های اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی را به عنوان یكی از دكترین های برتر توسعه اقتصادی كشورهای اسلامی تشریح كرده بود.
همتایابی تجاری، شناسایی فرصت های تجاری، فرصت شبكه سازی و همكاری تجاری، امكان تبلیغ محصولات و نام های تجاری از جمله مواردی هستند كه برای شركت كنندگان در هفتمین كنفرانس و نمایشگاه تجارت جهان اسلام وجود دارد.
صاحبان كسب و كار، تجار و بازرگانان، متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیران ارشد شركت ها، محققان، كارآفرینان، مدیران مالی و بانكی، اقتصاددانان و قانونگذاران ارشد از جمله گروه های شركت كننده در هفتمین كنفرانس و نمایشگاه تجارت جهان اسلام هستند.
ده ها ایرانی از بخش های نفت، پارك های فناوری، شهرداری ها و علوم در این نمایشگاه شركت كرده اند.
كارشناسان از كشورهای مختلف و ایران قرار است در نشست های مختلفی از جمله نشست تجاری و اقتصادی كشورهای آسیایی عضو سازمان همكاری اسلامی، كنفرانس آموزش عالی سازمان همكاری اسلامی، كنفرانس جهانی گردشگری اسلامی، كنفرانس جهانی گردشگری سلامت و ... شركت كنند.
'نجیب تون رزاق' نخست وزیر مالزی در پیام كتبی به این كنفرانس و نمایشگاه تصریح كرد: تجارت داخلی و سرمایه گذاری در بین كشورهای اسلامی از نظر رشد اقتصادی، ایجاد مشاغل جدید و بالا بردن استانداردهای زندگی شهروندان حائز اهمیت است.
وی افزود: كشورهای اسلامی می توانند با تكیه بر موفقیت های اخیر خود سطح تجارت و سرمایه گذاری و تقویت همكاری های اقتصادی را افزایش دهند.
'جوهری عبدالغنی' وزیر دارایی مالزی كه به عنوان مهمان اصلی در مراسم گشایش این كنفرانس و نمایشگاه حضور داشت نیز در سخنانی ضمن تاكید بر همكاری نزدیك مسلمانان به منظور تحقق اهداف مشترك، گفت: سازمان همكاری اسلامی با 57 عضو پس از سازمان ملل دومین نهاد بزرگ بین المللی است كه در مجموع یك میلیارد و 600 میلیون نفر یا حدود 20 درصد از جمعیت جهان را در خود جای داده است.
وی گفت برغم گسترده بودن این نهاد بین المللی، همچنان اقدامات زیادی است كه باید انجام شود. در سال 2014 تولید ناخالص داخلی این نهاد 16 هزار میلیارد دلار بوده است كه در مقایسه با رقم 17 هزار میلیارد آمریكا، میزان ناچیزی است و باید بر تلاش ها افزود.
وزیر دارایی مالزی گفت: سازمان همكاری اسلامی به عنوان گروهی كه حدود 20 درصد از جمعیت جهان را در خود جای داده، تنها 15 درصد از تولید ناخالص جهانی را به ثبت رسانده كه این امر نشان دهنده ضرورت گسترش تجارت بین المللی و بهره گیری از مزایای جهانی شدن است.
'محمد رجا طالب' مدیر عامل مركز تجارت بین الملل سازمان همكاری اسلامی نیز در مراسم افتتاحیه این كنفرانس و نمایشگاه كه امسال با شعار 'تحقق چشم اندازها' در حال برگزاری است، گفت كه این رویداد بستر مناسبی برای شبكه سازی، ایجاد و ترویج نشان تجاری، انعقاد قراردادها و گسترش كسب و كار است.
به گفته وی، حضور دستكم یكهزار و 200 شركت كننده داخلی و خارجی در این كنفرانس، تبادل ایده ها و آموختن مفاهیم جدید را كه مستلزم هدایت برای پربار كردن زندگی، مدیریت دانش و اقتصاد، مشاركت حداكثری منابع انسانی سازمان ها و كشورها است، امكانپذیر كرده است.
در این دوره از كنفرانس و نمایشگاه تجارت جهان اسلام حدود 500 غرفه دار مالزیایی و خارجی در حدود یكهزار غرفه به ارائه محصولات خود پرداختند.
در ششمین دوره از این نمایشگاه كه سال گذشته به میزبانی كوالالامپور برگزار شد 307 غرفه دار از 30 كشور در 486 غرفه در فضای نمایشگاهی 10 هزار متر مربعی آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید علاقمندان به تجارت جهان اسلام قرار دادند.
در آیین گشایش این نمایشگاه 'مهدی یوسفی' مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز به عنوان یكی از 8 فعال برتر اقتصادی جهان اسلام معرفی و تندیس آن را از وزیر دارایی مالزی دریافت كرد.
آساق**241**1611**انتشاردهنده: رضاپیمان یغمایی
گشایش هفتمین كنفرانس و نمایشگاه تجارت جهان اسلام با حضور ایران در مالزی
۲۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۵۲
کد خبر:
82272678
كوالالامپور – ایرنا – آیین گشایش رسمی هفتمین كنفرانس و نمایشگاه تجارت جهان اسلام روز چهارشنبه با حضور نمایندگانی از ایران و 'مرضیه افخم' سفیر كشورمان در مالزی در مركز تجارت جهانی پوترای شهر كوالالامپور برگزار شد.