دبیر علمی نشست بین المللی جوانان كشورهای اسلامی در حاشیه این كارگاه آموزشی به خبرنگار ایرنا گفت: 100 دانشجوی ایرانی و خارجی از حوزه جغرافیایی سازمان همكاری اسلامی، اقلیتهای مسلمان از كشورهای غیرعضو، اساتید برجسته، سیاستمداران، دیپلماتها و سایر مقامات و متخصصان كشورهای عضو سازمان همكاری اسلامی در این نشست طی روزهای یكم تا هفتم آبان ماه حضور دارند.
حسین كشیری افزود: ارائه آموزشهای عالی در زمینه رویكردهای دانش بنیان در خصوص امور بین المللی مهمترین محور این نشست است.
وی ادامه داد: جوانان 40 كشور مسلمان از جمله تركیه، پاكستان، افغانستان، اردن، عراق، آذربایجان، مالزی، اندونزی، موزامبیك، فلیپین، الجزایر، مراكش، گرجستان، سومالی، بنگلادش، مصر، غنا، نیجریه، تونس، صربستان، اوگاندا، تركمنستان، سودان، یمن و لبنان در چارچوب نشست مشهد به بحث و تبادل نظر می پردازند.
دبیر علمی نشست بین المللی جوانان كشورهای اسلامی گفت: هدف نشست شبیهسازی آكادمیك اجلاس وزاری خارجه سازمان همكاری اسلامی، ایجاد فضای زنده برای دانشجویان و مشاركت در شبیه سازی سازمان همكاری اسلامی با تفكر خلاق در مورد ایدهها و موضوعات مربوط به هویت و تاریخ است.
وی به برگزاری كارگاههای مختلف در طول نشست اشاره و بیان كرد: بررسی مفهوم همبستگی اسلامی و كاربرد آن در روابط بینالملل، نقش سازمانهای بینالمللی در توسعه روابط، نقش دموكراسی و حكمروایی خوب در توسعه كشورها، بسترهای لازم برای تعمیق و پیشبرد همكاری بین كشورهای اسلامی و نقش جوانان در مقابله با تروریسم افراط گرایی و فرقه گرایی از مهمترین این كارگاهها و دوره های آموزشی هستند.
كشیری افزود: امروز در نخستین روز نشست فقط 50 نفر از نخبگان و دانشجویان ایرانی برای فراگیری آموزشهای لازم برای مشاركت در این نشست حضور دارند.
وی ادامه داد: از فردا دوم آبان ماه میهمانان خارجی به جمع نخبگان ایرانی افزوده می شوند.
نشست جوانان كشورهای اسلامی از سلسله همایشهای مشهد در آستانه رویدا 2017 و انتخاب مشهد از سوی آیسسكو به عنوان پایخت فرهنگی جهان اسلام است.
خبرنگار: ندا جواهرفر**منتشركننده: حسین كریم زاده
7505/1858
مشهد- ایرنا- نشست جوانان كشورهای اسلامی با برگزاری كارگاه آموزشی ویژه دانشجویان ایرانی برای حضور موفق در این اجلاس روز شنبه در مشهد آغاز شد.