به گزارش تارنمای رسمی ای اف سی، سرمربیان تیم های ایران، ژاپن و ویتنام برنامه ریزی جدید مسابقات قهرمانی زیر 19 سال كنفدراسیون فوتبال آسیا در بحرین را تحسین كردند. تیم های ایران ، ژاپن، ویتنام و عربستان سعودی علاوه بر صعود به مرحله نیمه نهایی رقابت های قهرمانی جوانان آسیا، جواز حضور در جام جهانی 2017 كره جنوبی را نیز كسب كردند.
برنامه جدید مسابقات كه در سال 2014 به تصویب كمیته مسابقات ای اف سی رسید، بخشی از تلاش های نهاد حاكم بر فوتبال آسیا برای تضمین سلامت بازیكنان از طریق ارتقای زمان آماده سازی برای تیم ها است كه به رقابت های قوی تری منجر شد.
برنامه كنونی براساس توصیه های فیفا و برای تضمین اینكه هر تیم دستكم دو روز استراحت بین مسابقات دارد، طراحی شد. این برنامه پیشرفت عظیمی در مقایسه با مسابقات رقابت های قهرمانی زیر 19 سال میانمار در سال 2014 و تمام ادوار قبل از آن است كه طی آنها تیم ها فقط یك روز استراحت بین مسابقات داشتند.
'هوانگ آن توان' سرمربی ویتنام كه شاگردان او با صعود به نیمه نهایی رقابت های جوانان آسیا تاریخ ساز شدند، گفت: برنامه جدید امكان آماده سازی بهتری را فراهم می كند و به برنامه ریكاوری جامع تری می انجامد.
وی گفت: فشردگی بیش از حد مسابقات می تواند حتی بهترین بازیكنان را نابود كند. استراحت دو روزه، بازیابی قوای بازیكنان نه فقط از نظر عملكردی بلكه از نظر پیشرفت آنها، به میزان قابل توجهی بهبود بخشیده است.
امیرحسین پیروانی سرمربی تیم ایران نیز با همتای ویتنامی خود در این رابطه اتفاق نظر دارد.
وی در این باره گفت: بسیاری از این بازیكنان در لیگ های قاره ای و داخلی بازی می كنند. آنها به ویژه در این سن می خواهند در تمام مسابقات بازی كنند و توانایی های خود را به اثبات برسانند.
پیروانی گفت: به عنوان مربی، ما همیشه نگران مدت زمان بازی بازیكنان هستیم.
'آتسوشی یوچی یاما' سرمربی تیم ژاپن كه در دوره قبلی رقابت ها در میانمار دستیار تیم بود، گفت: برنامه جدید مسابقات، بعد جدیدی به آماده سازی ما می بخشد. معمولا وقتی یك بازیكن احساس ناراحتی می كند یك روز زمان نیاز داریم. در اولین روز وقتی به این هدف رسیدیم، می توانیم در دومین روز تمركز خود را بر جنبه های تاكتیكی و تكنیكی بگذاریم.
وی گفت: با برنامه قبلی نتیجه قابل پیش بینی بود؛ اگر بازیكن مصدوم بود دیدار بعدی یا حتی كل مسابقات را از دست می داد.
'داتو گورچاران سینگ' رئیس كمیته پزشكی ای اف سی درمورد پیامدهای منفی روانی خستگی و زمان ناكافی ریكاوری گفت: خستگی همانند هر ورزش شدیدی، یكی از رایج ترین مشكلات در این ورزش حرفه ای است. برنامه فشرده تر مسابقات بطور طبیعی خطر مصدومیت را بسیار افزایش می دهد.
وی گفت: خستگی به كاهش عملكرد فیزیكی یا عضلانی منجر می شود و در طولانی مدت می تواند به اختلالات شدید عضلانی بینجامد.
به گفته این مقام ای اف سی، برنامه جدید مسابقات با توصیه های فیفا انطباق دارد كه به سلامت بازیكنان و داشتن دستكم دو روز استراحت بین مسابقات اهمیت زیادی می دهد.
وی گفت: اختصاص زمان بیشتر برای بهبودی از مصدومیت ها، باعث می شود تیم ها و بازیكنان بهتر آماده شوند و كیفیت مسابقات ارتقا یابد.
ورزشی**1584** 1701
مترجم:مریم مولوی* انتشار دهنده: حمید قدیمی
رضایت سرمربیان از برنامه ریزی جدید مسابقات قهرمانی فوتبال جوانان آسیا
۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۳۹
کد خبر:
82281526
تهران - ایرنا - سرمربیان تیم های فوتبال راه یافته به مرحله نیمه نهایی رقابت های قهرمانی جوانان آسیا از برنامه ریزی جدید مسابقات كه فرصت دو روز استراحت را بین دیدارها فراهم می كند، تمجید كردند.