بر اساس این گزارش، در مجموع حدود 58 درصد جمعیت پستانداران، ماهی ها، پرندگان، دوزیستان و خزندگان جهان در سال های یاد شده كاهش یافته و اگر اقدامی صورت نگیرد، این روند ادامه می یابد.
ماركو لامبرتینی (Marco Lambertini) مدیركل صندوق بین المللی حیات وحش هشدار داد كه این كاهش فزاینده بسیار نگران كننده است و اگر كاری برای توقف این روند صورت نگیرد تا سال 2020 به طور متوسط 67 درصد جمعیت حیات وحش كاهش می یابد.
پاسكال كانفن (Pascal Canfin) مدیركل صندوق بین المللی حیات وحش در فرانسه نیز با بیان اینكه شاهد یك سیر قهقرایی در سیاره زمین هستیم، افزود: زمانی كه زندگی از بین می رود، سرمایه های طبیعی نابود می شود و اگر ما این سرمایه های طبیعی را نابود كنیم، توانایی انسان برای زیستن بر روی كره زمین در دراز مدت از بین می رود.
بر اساس این گزارش، جمعیت جانواران آب شیرین به طور متوسط در سال های 1970 تا 2012 نزدیك به 81 درصد كاهش یافته كه عامل آن بهره برداری زیاد و گاه ناخواسته و تصادفی و تخریب زیستگاه این جانوران است.
جمعیت گونه های ساكن زمین نیز در سال های یاد شده به خاطر دلایلی همچون شكار غیرمجاز، 38 درصد كاهش یافته است.
این گزارش با اعلام اینكه جمعیت جانواران دریایی نیز 36 درصد كاهش یافته، از كاهش یك سوم جمعیت گونه كوسه ها و سفره ماهی ها به دلیل صید بی رویه خبر داد.
تخریب زیستگاه های جانوری به دلایلی همچون كشاورزی، توسعه معادن و سامانه های حمل و نقل، شكار و ماهیگیری بیش از حد و غیرقانونی، آلودگی، افزایش گونه های مهاجم و بیماری هایی كه ناشی از توسعه صنایع و شهرنشینی، از دیگر عوامل كاهش جمعیت جانوران وحشی اعلام می شود.
شبد**اروپام**2090**1504**مترجم: سعید زارع كندجانی**انتشار دهنده: علی پاینده
تهران- ایرنا- روزنامه لوموند فرانسه به نقل از صندوق بین المللی حیات وحش (WWF) گزارش داد: نزدیك به 58 درصد جمعیت جانوران وحشی در 42 سال اخیر (سال های 1970 تا 2012) كاهش یافته است.