۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۸:۳۶
کد خبر: 82291095
T T
۰ نفر

غذاهاي مفيد براي درمان انفلوانزا

۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۸:۳۶
کد خبر: 82291095
غذاهاي مفيد براي درمان انفلوانزا

كرمانشاه- ايرنا- يك كارشناس تغذيه توصيه كرد كه براي تسريع در روند بهبود انفلوانزا مايعات، ميوه، سبزيات و غلات را در برنامه غذايي خود جاي دهيد.

عرفان پورقبادي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا عنوان كرد: در زمان ابتلا به انفلوانزا اگر فرد بيماري داراي حالت تهوع است بايد مصرف مايعات را افزايش دهد.
وي از غلات به عنوان غذايي مفيد براي مقابله با انفلوانزا نام برد و گفت: جو حاوي نوعي فيبر به نام 'بتاگلوكان' است كه مي‌تواند به روند بهبودي، سرعت ببخشد و سيستم ايمني بدن را تقويت كند.
اين كارشناس تغذيه با بيان اينكه مصرف موز مي تواند صبحانه خوبي براي مبتلايان به انفلوانزا باشد، افزود: موز داراي پتاسيم است كه مي تواند تب و حالت تهوع را كاهش دهد.
پورقبادي مصرف آبميوه و آب سبزي را نيز براي مبارزه از انفلوانزا مفيد دانست و گفت: آبميوه‌هاي تازه حاوي مقدار زيادي مواد مغذي و آنتي اكسيدان هستند كه به تقويت سيستم ايمني كمك مي ‌كنند.
وي ادامه داد: آنتي اكسيدان‌ ها به پيشگيري از التهاب ريه مرتبط با بيماري آنفلوانزا كمك مي‌كنند.
اين كارشناس تغذيه با بيان اينكه آب نارگيل آبرسان است و مي‌تواند الكتروليت‌ هايي كه به علت تب يا تعريق دفع شده‌اند، جايگزين كند، اظهار داشت: در صورتي كه كمي ليمو به آب نارگيل اضافه كنيد، ويتامين C مورد نياز براي تقويت سيستم ايمني بدن نيز تامين مي شود.
پورقبادي عنوان كرد: گل كلم سرشار از تركيبي است كه سطح 'گلوتاتيون' را افزايش مي‌ دهد، گلوتاتيون، يك آنتي اكسيدان بسيار قوي محسوب مي شود كه به سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند تا با آنفلوانزا مقابله كند.
وي افزود: مصرف مايعات گرم ممكن است به تخفيف گرفتگي‌ها و مشكلات تنفسي همراه با آنفلوآنزا كمك كند و باعث تخليه سلول‌هاي ويروسي از بدن شوند.
اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: زنجبيل حاوي برخي تركيبات ضد ويروسي است كه مي‌تواند در تخريب ويروس‌هاي آنفلوآنزا موثر باشد؛ اين مواد مي‌ تواند از طريق حمايت از مواد ضد ميكروبي و ضد ويروسي به تقويت سيستم ايمني كمك كند.
7445/8066 خبرنگار: سامان رحمتيان ** انتشار دهنده:علي مولوي