اكبر اميني روز سه شنبه در مراسم افتتاح مركز نوآوري ترشيز گفت: كارآفريني بايد توسط نخبگان و دانشجويان دانشگاهها محقق شود و تا زماني كه تمايل به كارهاي گروهي نداشته باشيم موفق نخواهيم شد.
وي با بيان اينكه تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي با فعال كردن شركتهاي دانش بنيان ميسر است افزود: بايد نخبگان و دانشجويان را به توسعه كارآفريني تشويق كنيم.
وي با تاكيد به پرهيز از ايجاد موانع براي كارآفرينان اظهار كرد: توسعه اقتصاد دانش بنيان يكي از محورهاي اصلي اقتصاد مقاومتي است كه بايد محقق شود.
اميني با بيان اينكه پارك علم و فناوري استان از شركت هاي دانش بنيان و فناور و مراكز نوآوري حمايت مي كند گفت: ما وظيفه داريم به تمام شهرستانها و مراكز خدمت ارائه دهيم.
نماينده مردم كاشمر، خليل آباد و بردسكن در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم از تشكيل پرونده الكترونيكي افراد توانمند و نخبه منطقه ترشيز خبر داد.
بهروز بنيادي گفت: براي تحقق اقتصاد مقاومتي بايد براساس توانمندي هاي خود اقدام و توليد داخل را برمبناي فناوري هاي روز انجام دهيم.
وي افزود: بايد با استفاده و بومي سازي فناوري هاي روز آنها را در اختيار جامعه قرار دهيم و از علم و دانش نخبگان به بهترين نحو استفاده كنيم.
وي هدف از افتتاح مركز نوآوري منطقه ترشيز را عملياتي كردن افكار استادان و دانشجويان دانست و اظهار كرد: اين مركز حلقه اتصال علم و عمل خواهد بود.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اقتصاد منطقه برپايه كشاوري است گفت: يكي از اهداف اصلي مركز نوآوري منطقه ترشيز بايد تحقيق و پژوهش در حوزه آب و كشاورزي باشد.
فرماندار كاشمر نيز در اين مراسم گفت: براي ارتباط منطقي بين دانشگاه و صنعت بايد برنامه ريزي شود.
محمد حسن فرهادي، بازنگري در برخي برنامه ها از جمله در حيطه آموزش عالي را يك اصل و نياز دانست و افزود: تزريق اميد به جامعه در اين زمينه مورد توجه است.
وي با بيان اينكه به دليل نبود برنامه ريزي آموزشي حكيمانه، دانش آموخته بيكار در حال افزايش است اظهار كرد: بايد با برنامه هاي كاربردي براي جوانان و نخبگان زمينه اشتغال آنان و توسعه و تعالي كشور را فراهم نمود.
امام جمعه كاشمر نيز در اين مراسم با تأكيد بر اينكه بايد از تدريس در دانشگاهها به روش مقطع دبيرستان پرهيز نمود و به دنبال پژوهش و تحقيق رفت، گفت: گرچه دين مبين اسلام ما را مدام به تلاش، تعالي و رشد دعوت مي كند و نگاه عميق به علم و فناوري و عقلانيت ديني دارد اما در اين زمينه با اروپايي ها فاصله داريم.
حجت الاسلام سيد كاظم طباطبايي افزود: ما در نظريه پردازي ها متوقف شده ايم حال آنكه در زماني كه در كليساها افراد را به دليل بيان نظريه هاي علمي گردن مي زدند ما ابوعلي سينا و خوارزمي داشته ايم.
وي با بيان اينكه امروز علم در اختيار كساني قرار گرفته كه افسار گسيخته بوده و تعهدي در برابر علم و پيشرفت ندارند و به دنبال منافع خود هستند اظهار كرد: دانشمندان ما در زمينه علم از دانشمندان كشورهاي اروپايي كم ندارند.
وي افتتاح مركز نوآوري را به فال نيك گرفت و ابراز اميدواري كرد بودجه پژوهش بيشتر از بودجه آموزش شده و مركز آموزش عالي كاشمر به دانشگاه تبديل شود.
رئيس مركز آموزش عالي كاشمر نيز گفت: نبود مراكز نوآوري يكي از خلاء هايي بود كه در سطح كشور احساس مي شد.
محمد شباني افزود: هرچند در سالهاي اخير اين مراكز تاحدودي جايگاه خود را يافته اند اما هنوز به جايگاه واقعي نرسيده اند.
وي اظهار كرد: مراكز نوآوري منجر به راه اندازي پارك هاي علم و فناوري شده و بين دانش و صنعت ارتباط برقرار مي كنند.
مركز آموزش عالي كاشمر در سال 1390 با پذيرش 15 دانشجو آغاز به كار كرد و با توسعه و افزايش رشته ها از سال 1392 هم اكنون 500 دانشجو در 6 رشته تحصيلي دارد.
هم اكنون حدود پنج هزار دانشجو در پنج مركز آموزش عالي كاشمر مشغول تحصيل هستند.
مركز نوآوري منطقه ترشيز يازدهمين مركز نوآوري خراسان رضوي است كه در راستاي تحقق اهداف پژوهشي، ايجاد زمينه هاي كارآفريني و حمايت از نوآوري، خلاقيت و اشتغال فرهيختگان و دانش آموختگان منطقه در مركز آموزش عالي كاشمر راه اندازي شده است.
كاشمر در 228 كيلومتري مشهد قرار دارد.
7497 / 6053 خبرنگار: ليلا قرايي ** انتشار دهنده: محمد حسين علي مقدم
معاون پارك علم و فناوري خراسان رضوي:
مسير رشد و توسعه كشور توجه به شركت هاي دانش بنيان است
۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۲۷
کد خبر:
82300294
مشهد- ايرنا- معاون پارك علم و فناوري خراسان رضوي گفت: مسير رشد و توسعه كشور توجه به شركت هاي دانش بنيان است و رسالت پارك هاي علم و فناوري نيز تكميل زنجيره فعاليت اين شركتها و توسعه فناوري است.