۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۰۸
کد خبر: 82302685
T T
۰ نفر
افزایش 14 درصدی شركت كنندگان در آزمون سراسری قرآن و عترت

اصفهان- ایرنا- مدیر كل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : شمار شركت كنندگان در آزمون سراسری قرآن و عترت در كشور 14 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

اصغر امیرنیا روز پنجشنبه در پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت كه در دانشگاه اصفهان برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: سال گذشته حدود 74 هزار نفر از موسسه های قرآنی و عموم علاقه مندان در چهاردهمین آزمون قرآن و عترت شركت كردند كه امسال این تعداد بیش از 10 هزار تن افزایش یافته است.
وی افزود: امسال همچنین 60 هزار نفر از كاركنان دولت در آزمون سراسری قرآن و عترت شركت كردند كه آزمون آنها بصورت غیرحضوری (مجازی و از طریق اینترنت) برگزار می شود.
وی با بیان اینكه امسال در پانزدهمین آزمون قرآن و عترت در مجموع 145 هزار و 507 نفر شركت كردند، گفت: 18 درصد شركت كنندگان در گروه سنی زیر 12 سال، 55 درصد در گروه سنی 12 تا 35 سال و 27 درصد بالای 35 سال هستند.
امیرنیا افزود: 87 درصد شركت كنندگان را خواهران و 22 درصد را برادران تشكیل می دهند.
وی بیشترین تعداد شركت كنندگان را در رشته مفاهیم سوره صف و كمترین تعداد را در رشته تدبر جزء 29 اعلام و اظهار كرد: 93 درصد از شركت كنندگان غیر از كاركنان دولت، از موسسه های قرآنی و هفت درصد از عموم علاقه مندان هستند.
وی با بیان اینكه استان اصفهان با 15 هزار و 500 شركت كننده در جایگاه نخست كشور قرار دارد، تصریح كرد: انتظار ما این است كه افراد بیشتری از عموم علاقه مندان در این آزمون شركت كنند.
مدیر كل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آزمون كاركنان دولت دیروز چهارشنبه بصورت مجازی برگزار شد.
وی یادآور شد: امسال برای نخستین بار، امكان شركت در آزمون قرآن و عترت برای همه كاركنان دولت فراهم شد كه به عنوان آزمون ضمن خدمت برای آنها محسوب می شود.

*** یكهزار و 500 موسسه قرآنی فعال در كشور
مدیر كل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: حدود چهار هزار مجوز موسسه قرآنی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی صادر شده كه از میان آنها ، یكهزار و 500 موسسه فعال است.
امیرنیا خاطرنشان كرد: برخی از این موسسه ها از هر دو ارگان مذكور، دارای مجوز هستند.
وی با بیان اینكه دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف می توانند كار آموزش قرآنی را به این موسسه ها واگذار كنند، تاكید كرد: ما باید با ابزار دانش و آگاهی، باورها و اعتقادهای مردم را تقویت كنیم.
پانزدهمین آزمون قرآن و عترت روز پنجشنبه بصورت همزمان در سراسر كشور در رشته‌های حفظ، مفاهیم، تدبر، معارف قرآن و اهل بیت (ع) با هدف ارتقای دانش قرآنی فعالان این عرصه و سطح بندی معلومات آنان برگزار شد.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسیه معینی ** انتشار : عمادی
كانال اطلاع رسانی: https://telegram.me/esfahanirna