۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۸:۰۶
کد خبر: 82307062
T T
۰ نفر

تخصیص 40 درصدی اعتبارات استان خراسان رضوی

۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۸:۰۶
کد خبر: 82307062
تخصیص 40 درصدی اعتبارات استان خراسان رضوی

مشهد- ایرنا- رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی از تخصیص 40 درصدی مجموع اعتبارات این استان اعم از جاری و عمرانی در سال جاری تاكنون خبر داد.

رضا جمشیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار كل اعتبارات امسال خراسان رضوی را 13 هزار و 950 میلیارد ریال ذكر و بیان كرد: از این میزان چهار هزار و 900 میلیارد ریال اعتبارات هزینه ای و جاری می باشد كه تاكنون 67.5 درصد آن تخصیص یافته است.
وی افزود: دو هزار و 530 میلیارد ریال از اعتبارات جاری خراسان رضوی نیز مربوط به حقوق است كه 72،3 درصد آن تخصیص یافت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی ادامه داد: دو هزار و 370 میلیارد ریال دیگر نیز اعتبارات مربوط به سایر هزینه ها با رقم تخصیص 62،4 درصد است.
وی میزان اعتبارات تملك دارایی سرمایه ای استان را نیز 9 هزار و 50 میلیارد ریال عنوان و بیان كرد: دو هزار و 330 میلیارد ریال آن معادل 25،7 درصد اعتبارات عمرانی تاكنون تخصیص یافته است.
جمشیدی گفت: از این رقم چهار هزار و 60 میلیارد ریال مربوطه به اعتبارات پیوست قانون با میانگین تخصیص 50 درصدی می باشد كه خود متشكل از دو بخش استانی و دو درصد نفت است.
وی میزان اعتبار دو درصد نفت را هزار و 20 میلیارد ریال با تخصص 100 درصد و سایر اعتبارات استانی را سه هزار و 40 ریال با تخصیص 33،2 درصد اعلام كرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی اعتبار طرحهای ملی استانی شده را نیز هزار و 540 میلیارد ریال با تخصیص 15،3 درصد ذكر و بیان كرد: اعتبارات ماده 23 رسیدگی به تخلفات و جرائم رانندگی هم 410 میلیارد ریال با تخصیص 15 درصد است.
وی اعتبارات بازارچه های مرزی خراسان رضوی را نیز چهار هزار و 60 میلیارد با میانگین تخصیص 19.8 درصد اعلام و بیان كرد: 14 میلیارد ریال نیز اعتبارات تبصره شش موضوع ماده 12 قانون اصلاح قانون معادن با تحصیص 5.3 درصد است و تخصیص سایر ردیفها هم تاكنون صفر می باشد.
جمشیدی ادامه داد: از اعتبارات چهار هزار و 60 میلیارد ریالی پیوست قانون(اعتبارات عمرانی استانی ) كه تاكنون 50 درصد تخصیص یافته دو هزار و 30 میلیارد ریال آن نقدی و هزار و 30 میلیارد ریال آن اسناد خزانه اسلامی است كه به دولت اجازه داده شده از آن برای پرداخت دیون خود استفاده كند.
وی ابراز امیدواری كرد این اسناد در سررسید نقد شود و پرداختیهای خراسان رضوی به پیمانكاران شتاب گیرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی افزود: با توجه به اینكه تعداد زیادی از دستگاههای اجرایی در طرح های عمرانی خود نیروهای جدید را بكار گرفته اند 12 درصد اعتبارات نقدی پیوست قانون به پرداخت حقوق و مزایای نیروهای طرحی اختصاص یافته و مقدار اندكی هم برای پروژه های امانی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در این میان برای تمام پروژه های پیمانی باید از ظرفیت اسناد خزانه اسلامی استفاده شود.
جمشیدی گفت: همچنین 480 پروژه ه ای كه باید تا پایان سال به انجام رسیده و بهره برداری شوند نیز با استفاده از همین تخصیصهای اندك بگونه ای مدیریت شود كه سریع تكمیل گردند.
وی افزود: بر اساس تبصره پنج قانون بودجه كشور امسال به دولت اجازه داده شده برای پرداخت مطالبات پیمانكاران تا پایان سال 94 مبلغ 75 هزار میلیارد ریال اسناد خزانه اسلامی با سررسید یك تا سه ساله منتشر كند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی ادامه داد: در بند 'ز' تبصره پنج قانون بودجه هم این امكان داده شده مبلغ 100 هزار میلیارد ریال برای پرداخت بدهیهای سال 95 دولت از این اسناد استفاده شود.
وی گفت: این در حالی است كه در قانون اصلاح قانون بودجه سال 95 هم دوباره مجلس به دولت اجازه داده مبلغ 480 هزار میلیارد ریال اسناد خزانه اسلامی با سررسید حداكثر پنج ساله منتشر كند و از این طریق قسمتی از بدهیهای سال جاری و سنوات گذشته چه در بخش جاری و عمرانی و نیز بخش خصوصی و بانكها را پرداخت كند.
خبرنگار: فاطمه یوسفی **منتشركننده: حسین كریم زاده
1906/1858