به گزارش ايرنا، ناصر افسري شامگاه دوشنبه در همايش آشنايي فرهنگيان بسيجي با سند تحول بنيادين آموزش و پرورش در تالار شهيد بهشتي مراغه افزود: اجراي اين سند راهبردي كه به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي و تاييد رهبر انقلاب و دولت تدبير و اميد رسيده، رسالتي مهم در راستاي توسعه و تحول در نظام آموزشي كشور است.
وي ادامه داد: تدوين اين طرح بزرگ فرهنگي و آموزشي در راستاي اجراي نظام آموزشي مبتني بر تعليم و تربيت اسلامي و توجه به فرهنگ غني اسلامي و ايراني در تربيت نسل هاي آينده كشور تدوين شده و در حال اجراست.
وي اضافه كرد: تربيت انسان هاي مومن و متعهد در قالب تعليم و تربيت اسلامي، توجه به خواسته ها و مطالبات معلمان و نيز رويكردها و راهبردهاي اساسي براي پيشرفت و رشد در مسير ارتقاي علمي، فرهنگي و اجتماعي دانش آموزان از جمله رويكردهاي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش است.
وي گفت: تربيت نسلي متعهد به اصول اسلامي، اخلاقي و آشنا به مسئوليت هاي اجتماعي، اجراي عدالت آموزشي در مدارس و مراكز آموزشي، مشاركت اثربخش خانواده ها در تعليم و تربيت و بهسازي و ايجاد تحول اداري براي فرهنگيان و مديران در راستاي رسيدن كشورمان به بالاترين رتبه در زمينه هاي علمي و فرهنگي و ساير عرصه ها در منطقه از اهداف كلان اين سند است.
وي افزود: توجه به سياست هاي كلي، راهبردها و چشم اندازهاي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، راهي براي رشد متوازن و پايدار علمي و فرهنگي نسل نوجوان و جوان جامعه در سال هاي آينده بوده و از اين رو اجراي صحيح اين سند توسط مديران و معلمان بيش از پيش ضروري است.
مدير آموزش و پرورش مراغه نيز گفت: عمل به سند تحول بنيادين نظام آموزشي كشور توسط معلمان به ويژه فرهنگيان بسيجي با روحيه جهادي مورد تاكيد رهبر انقلاب و نيز دولت تدبير و اميد است.
جليل اسلامي افزود: با توجه به شعار امسال آموزش و پرورش مبني بر حركت به سوي حيات طيبه در سايه عمل به سند بنيادين آموزش و پرورش، فراهم كردن زمينه هاي عمل به اين سند در راستاي تسريع و تسهيل در رشد علمي و تربيت اسلامي دانش آموزان ضروري است.
وي ادامه داد: تاكيد بر اثر بخشي، داشتن ارتباط تنگاتنگ با دانش آموز و اولياي آنان، ارتقاي سطوح آموزشي و پرورشي و كاهش بروكراسي اداري از جمله رويكردهاي اساسي در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش است كه بايد مورد توجه مديران و معلمان قرار گيرد.
وي اضافه كرد: ما به عنوان فرهنگيان بسيجي بايد به اندازه ارزش هاي اعتقادي و اسلامي خود به ارزش هاي سازماني و رضايت مندي جامعه در زمينه تربيت نسل هاي آينده اهميت دهيم.
وي با اشاره به فرا رسيدن هفته بسيج و لزوم حضور فرهنگيان بسيجي در عرصه هاي علمي و فرهنگي جامعه گفت: حضور بسيج در تمامي صحنه هاي حساس جامعه به ويژه در عرصه تعليم و تربيت، موجب تداوم و استحكام نظام مقدس اسلامي است.
وي افزود: ايثارگري هاي بسيج، سپاه و مجاهدت هاي شهداي گرانقدر از جمله شهداي دانش آموز و معلمان شهيد در هشت سال دفاع مقدس مايه اقتدار كنوني نظام اسلامي در عرصه هاي مختلف است.
وي ادامه داد: تاكيدي كه امام راحل و رهبر انقلاب در خصوص آمادگي هاي بسيج دارند، رسالت معلمان و فرهنگيان بسيجي را براي تلاش بسيجي وار در مسير تعليم و تربيت اسلامي دوچندان كرده است.
به گزارش ايرنا، در اين همايش از بسيجيان و فرهنگيان نمونه بسيجي پايگاه هاي مقاومت شهيد رجايي، شهيد احمدي روشن و فاطمه الزهرا اين شهرستان تجليل شد.
اين همايش به همت آموزش و پرورش مراغه و كانون بسيج فرهنگيان و با حضور معلمان و فرهنگيان بسيجي اين شهرستان برگزار شد.
هم اكنون 43 هزار دانش آموز و سه هزار كادر فرهنگي در 500 مدرسه دولتي و غير دولتي مراغه در حال تحصيل و تدريس هستند.
خبرنگار: عليرضا فولادي ** انتشار دهنده:محمد رستگار
3072/6183
رئيس گروه برنامه و بودجه: سند تحول بنيادين نسخه شفابخش براي آموزش و پرورش است
۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۲
کد خبر:
82317508
مراغه - ايرنا - رئيس گروه برنامه و بودجه اداره كل آموزش و پرورش آذربايجان شرقي با اشاره به لزوم توجه به راهبردها و رويكردهاي سند تحول بنيادين آموزش و پرورش گفت: اين سند چراغ راه مسير تعليم و تربيت و نسخه شفابخش براي نظام آموزشي است.