به گزارش ايرنا زهرا موسي پور روز پنجشنبه در نخستين دوره توانمندسازي و نشست هم انديشي سازمان هاي مردم نهاد جوانان استان كرمان با اعلام حمايت از ايده هاي سازمان هاي مردم نهاد در جهت ايجاد اشتغال افزود: وظيفه حاكميتي دولت حمايت از انديشه هاي برتر در حوزه اشتغال است.
وي با بيان اينكه برخي مديران، سازمان هاي مردم نهاد را جدي نمي گيرند گفت: حمايت هاي قانوني از سازمان هاي مردم نهاد صورت مي گيرد.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمان ادامه داد: جمعيت جوان بزرگترين ظرفيت كشور است و بايد جوانان را در عرصه هاي كارآفريني هدايت كنيم.
وي با اشاره به اينكه جوان امروز نبايد منتظر دولت بماند گفت: درآمد نفتي كشور در خوشبينانه ترين حالت مي تواند صرف حقوق كاركنان دولت شود و هرچه دولت از نظر جمعيتي بزرگ شود مردم كوچك مي شوند.
موسي پور افزود: در دورترين نقاط استان كرمان ظرفيت هايي وجود دارد كه مي تواند موجب اشتغال در جامعه شود.
وي تصريح كرد: امروز مثلث گردشگري كشور را يزد، شيراز و اصفهان تشكيل دادند و اين در حالي است كه استان كرمان پنج اثر جهاني دارد و استاني چهار فصل است كه بايد از اين موقعيت ها استفاده كنيم.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمان گفت: با وجود ظرفيت هاي جنوب كرمان در همين فصل زمستان مي توانيم پذيراي تمامي گردشگران خارجي و داخلي باشيم.
وي افزود: اين استان با ظرفيت هاي گسترده، براي اداره ايران كافي است، ما چشممان را بر داشته هايمان بستيم و مرتب محروميت هايمان را شمارش مي كنيم.
موسي پور گفت: روزي در تاريخ ما جواناني در سرنوشت كشور منشاء اثر بزرگ شدند و جنگ را اداره كردند و امروز جنگ ما عليه فقر و ناداني است و بايد در اين جنگ پيروز شويم.
وي خواستار تقسيم بندي در حوزه سمن ها شد و گفت: نشست هر بخش از سمن ها با مديران كل مرتبط برگزار شود تا مديران از فكر شما در جهت بهبود برنامه خود استفاده كنند.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمان افزود: سازمان هاي مردم نهاد زماني موثر هستند كه در جامعه اثر بگذارند و بزرگترين كيفيت در سمن ها تعداد افراد زير پوشش آنهاست.
وي عنوان كرد: هدف از تشكيل سمن ها به مشاركت طلبيدن جمعي است و علاوه بر رشد كمي به دنبال كيفيت بخشيدن به اين تشكل ها باشيم.
موسي پور گفت: امروز يكي از مهمترين موارد در جامعه ما موضوع اقتصاد مقاومتي است و بايد گفتمان اقتصاد مقاومتي را در جامعه ترويج دهيم.
وي با بيان اينكه سمن ها بازو، تسهيل گر و نشانگر مسائل و مداخله اجتماعي هستند افزود: توسعه بايد با برنامه صورت گيرد، ابتدا نيازهاي استان كرمان شناسايي شود و بر اساس آن جوانان سعي و تلاش خود را در جهت رفع مسائل و مشكلات قرار دهند.
سرپرست اداره كل ورزش و جوانان استان كرمان نيز در اين نشست اظهار كرد: امروز اولين جلسه هم انديشي با دبيران سمن ها برگزار مي شود.
ديبا كلانتري گفت: با توجه به پتانسيل خوب استان كرمان با كشف قابليت سمن هاي فعال حوزه جوانان، شرايط زمينه مشاركت جوانان را در هر زمينه اي بويژه مشاركت اجتماعي و تربيت مديران تسهيل دهيم.
وي اضافه كرد: قبل از ادغام ورزش و جوانان اعتبار خوبي در حوزه جوانان داشتيم و تمام برنامه هاي هدف گذاري شده قابليت اجرايي داشتند و پس از ادغام با حذف بسياري اعتبارات در بخش استاني و ملي جوانان حتي نمي توانيم شاخصه هاي ابلاغ شده از وزارت ورزش و جوانان استان را انجام دهيم.
اين آيين با حضور مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري، سرپرست اداره كل ورزش و جوانان استان كرمان، دبيران سمن ها، عضو هيات علمي دانشگاه شهيد باهنر و ساير مسئولان ورزش و جوانان و استانداري در محل هتل آسمان كرمان برگزار شد.
خبرنگار: حامد سالاري ** انتشار دهنده: رسول محمدحسني
7420/3028
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمان:
سازمان هاي مردم نهاد نسبت به مسائل اجتماعي حساس باشند
۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶
کد خبر:
82320832
كرمان - ايرنا - مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري كرمان گفت: سازمان هاي مردم نهاد در حوزه جوانان بيش از پيش نسبت به مسائل اجتماعي جامعه حساس باشند.