به گزارش ایرنا، در مراسم اختتامیه این جشنواره كه در میهمانسرای عباسی اصفهان برگزار شد، از نگاه داوران و مردم، ' آش انار'، ' آبگوشت به و بادمجان '، ' سالاد لبو و انار ' ، ' سركه ' و ' شیره ' به ترتیب به عنوان برترین پیش غذا، برترین غذای اصلی، برترین دسر و برترین نوشیدنی از استان قم انتخاب شد.
' كشك و بادمجان '، ' ته چین با مرغ' ، ' خورش ماست ' و همچنین ' گل گاو زبان ' به ترتیب برترین پیش غذا، برترین غذای اصلی، برترین دسر و دمنوش از استان اصفهان است.
' كشك و بادمجان ' به عنوان برترین پیش غذای استان تهران و ' كباب لالی'، ' زرد آلو' و ' آب زرشك و انار ' نیز به ترتیب برترین غذای اصلی، برترین دسر و برترین نوشیدنی از استان تهران معرفی شد.
همچنین ' شوربا' ، ' داغلاما '، ' مسقطی ' و ' ریشه ماهوت ' به ترتیب برترین پیش غذا، برترین غذای اصلی، برترین دسر و برترین دمنوش از استان مركزی انتخاب شد.
همچنین در بخش انتخاب برترین سرآشپز ' حسین میرزایی ' از استان اصفهان، ' ستار كریمی یگانه ' از استان تهران، ' ابراهیم قربانی ' از استان قم، ' مینا امامقلی ' از استان مركزی و ' رقیه فلاحی ' از استان البرز به عنوان برترین سرآشپزان منتخب این جشنواره معرفی و از آنها قدردانی شد.
نخستین جشنواره ' سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری' منطقه 6 كشور با هدف احیا و فرهنگ سازی غذای بومی و منطقه ای و ارائه آنها در فهرست رستوران های كشور به مدت سه روز با حضور استان های اصفهان، مركزی، استان تهران، البرز و قم در باغ موزه چهلستون اصفهان برگزار شد.
2093 / 6022 ** خبرنگار : اصغر دواتگر* انتشار دهنده : مسعود عمادی **
اصفهان - ایرنا - اولین جشنواره ' سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری' منطقه 6 كشور، شنبه شب با معرفی برترین های این جشنواره در اصفهان پایان یافت.