به گزارش ايرنا، اسدالله درويش اميري روز يكشنبه در همايش فرمانداران، بخشداران، روساي شوراهاي اسلامي بخش ها و دهياران استان افزود: توسعه پايدار بر مشاركت روستائيان شكل مي گيرد و بدون مشاركت اين قشر توسعه در اين بخش فاقد ارزش است و معنا ندارد.
استاندار زنجان با بيان اينكه براي توسعه پايدار و مديريت محلي در روستاها بايد فكر اساسي انجام گيرد، افزود: تا دهه 80 از تاسيس دهياري ها در دولت غفلت شده بود.
درويش اميري تلاش براي جذب مشاركت هاي مردمي توسط دهياران جهت انجام امور مختلف در روستا را ضروري دانست و ابراز كرد: در حال حاضر مديريت متمركز دولتي معنا ندارد و بايد با شرايط اجتماعي روستا مدير انتخاب شود و نياز است در فعاليت هاي محلي روستا او را مشاوره دهيم.
وي اظهار كرد: عملكرد شايسته دهياري در جهت توسعه روستا گام موثري است و بايد اين بينش تقويت شود.
وي 35 درصد وظايف دهياري ها را اجرايي توصيف كرد و گفت: از دستورالعمل 48 بندي كه وظايف دهياران را مشخص كرده است، 18 بند آن مربوط به تعامل با ديگران و دستگاه هاي اجرايي است.
استاندار زنجان درباره انتظارات دولت از دهياران، گفت: بنده به عنوان استاندار زنجان از شما مي خواهم انعطاف پذير باشيد، توجه كافي و اجراي دقيق قانون براي تحقق كامل توسعه روستايي را مد نظر قرار دهيد، اعتماد متقابل بين مردم و دولت در روستا ها را ايجاد كنيد، مشكلات مردم را شفاف بيان كنيد، با بخشداران ارتباط تنگاتنگ برقرار كرده و بر وظيفه خود اشراف كامل داشته باشيد.
درويش اميري به بحران آب در كشور و استان اشاره و تاكيد كرد: مسئولان بخش مرتبط با روستاها با برقراري ارتباط و آگاه سازي مردم به خوبي مي توانند در مصرف آب كشاورزي تاثير گذاشته و موجب كاهش مصرف آب هاي زيزميني شوند.
به گزارش ايرنا، 38.5 درصد جمعيت زنجان را رستائيان تشكيل مي دهند و در مجموع 623 دهياري در استان وجود دارد.
در پايان اين مراسم از دهياران نمونه استان با حضور استاندار، معاون امور دهياري هاي سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور و شماري از مسئولان استاني تجليل شد.
3216/6085
خبرنگار: سجاد كريمي ** انتشار دهنده: رويا رفيعي
براي دريافت لحظه به لحظه اخبار استان زنجان به كانال http://www.telegram.me/irnazanjaan بپيونديد.
زنجان - ايرنا - استاندار زنجان گفت: دهياران پل ارتباطي بين مردم با دولت هستند و به واقع آنها سفيران دولت در روستاها به شمار مي آيند.