نماینده مجلس: شهرستان قصرقند نیازمند ساخت بیمارستان 96 تختخوابی است

چابهار- ایرنا- نماینده مردم شهرستانهای چابهار، كنارك، قصرقند وبخش مركزی نیكشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان تازه تاسیس قصرقند برای ارتقای شاخص های بهداشتی درمانی نیازمند ساخت بیمارستان 96 تختخوابی است.

عبدالغفور ایران نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قصرقند یكی از شهرهای دور افتاده سیستان وبلوچستان است كه به دلیل عمق بالای محرومیت ها و داشتن مناطق كوهستانی و سخت گذر نظیر كاجو و تلنگ كمتر مورد توجه مسئولان استانی و كشوری بوده است.
وی افزود: قصرقند در سال 1318 شمسی همزمان با بندرعباس و چند شهر دیگر كشور كه هم اینك مركز استان هستند به بخش ارتقا پیدا كرده بود و بعد از گذشت بیش از 73 سال در اسفند سال 1391 به شهرستان ارتقا یافت.
وی ادامه داد: مسئولان استانی و كشوری باید مسائل و مشكلات این شهرستان در زمینه بهداشت، راه، آب، مخابرات، فضای آموزشی و دیگر زیرساخت های عمرانی و رفاهی را به قید فوریت مورد رسیدگی قرار دهند تا دهها سال محرومیت آن به نوعی جبران شود.
نماینده حوزه انتخابیه چابهار با بیان اینكه از سال 1392 تاكنون چندین بار قول ساخت بیمارستان در قصرقند داده شده ولی هنوز عملی نشده است، خاطرنشان كرد: ساخت بیمارستان 96 تختخوابی از خواسته های مهم مردم محروم قصرقند است تا نیازهای بهداشتی ودرمانی آنان در چند سال آینده مرتفع شود.
ایران نژاد گفت: آسفالت راه بیش از 40 روستا، تكمیل و بهره برداری راه های ارتباطی قصرقند به تلنگ، چندوكان به پیرسهراب، قصرقند به كاجو و ارتقای راه باریك و پرپیچ و خم نیكشهر-قصرقند به جكیگور از دیگر خواسته های مردم قصرقند است.
وی بر پوشش كامل مخابراتی و اینترنتی روستاهای قصرقند تاكید كرد و افزود: بسیاری از روستاهای پرجمعیت فاقد شبكه دیجیتال تلویزیونی هستند و آنتن دهی موبایل ضعیف است.
وی بر تكمیل بیمارستان كنارك، ساخت بیمارستان 540 تختخوابی چابهار و تكمیل چارت حوزه بهداشت درمان طبق شاخص های كشوری نیز تاكید كرد و افزود: بیمارستان 64 تختخوابی نیكشهر پس از افتتاح در سال گذشته با كمبود شدید تجهیزات و پزشك مواجه است.
عضو هیات رئیسه شورایعالی استانها و نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان قصرقند نیز اظهار داشت: قصرقند بعد از گذشت حدود 80 سال به عنوان مركز بخش و شهرستان هنوز یك تخت بیمارستانی ندارد و مردم مجبورند برای رفع نیازهای درمانی به چابهار و دیگر شهرهای استان و كشور مراجعه كنند.
عبدالوجید باشنده افزود: به ازای هر هزار نفر در كشور یك و هشت دهم تخت وجود دارد و این آمار در استان یزد چهار تخت برای هر هزار نفر است.
وی ادامه داد: جمعیت شهرستان قصرقند در حال حاضر 61 هزار نفر است و براساس این آمار قصرقند باید 110 تخت بیمارستان داشته باشد تا به شاخص های كشوری در حوزه سلامت برسد.
وی گفت: ساخت بیمارستان 96 تختخوابی می تواند تا 20 سال شاخص های سلامت قصرقند را بالا نگه دارد و موجب خوشحالی و رضایتمندی مردم محروم این دیار شود.
وی خواستار تكمیل چارت خانه های بهداشت، مراكز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و حل مشكلات حوزه بهداشت ودرمان قصرقند شد و افزود: خدمات دولت تدبیروامید در زمینه ارتقای سطح سلامت مردم قابل ستایش است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان قصرقند گفت: كمبود پزشك یكی دیگر از مشكلات این شهرستان است كه در برخی مواقع چند هزار نفر منتظر حضور یك پزشك در مركز بهداشتی درمانی هستند.
باشنده افزود: وزیر بهداشت دستور ویژه ای به پزشكان جهت خدمت در مناطق محرومی مانند قصرقند دهد تا بخشی از مشكلات كمبود پزشك مرتفع شود.
شماری از شهروندان قصرقند نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا حل مشكلات بهداشتی درمانی این شهرستان را خواستار شده و از وزیر بهداشت در خواست كردند توجه ویژه ای به حوزه سلامت این منطقه داشته باشد.
رستم عزیزی یكی از معتمدان قصرقند گفت: برای كمترین بیماری مجبوریم مسافتی 200 تا 300 كیلومتری به چابهار و یا دیگر شهرهای سیستان وبلوچستان را طی كنیم.
علی بخش هوتی یكی از شهروندان قصرقندی نیز گفت: قصرقند از نظر پزشك با كمبود شدیدی رو به رو است و این مشكل بعد از گذشت سالها همچنان مرتفع نشده است.
هدایت الله باشنده نیز افزود: مرگ ومیر مادران باردار و حوادث ناگوار رانندگی از مشكلات مهم در قصرقند است كه هر چند وقت یكبار به دلیل نبود امكانات و تجهیزات پزشكی بهترین شهروندان را از دست می دهیم.
شهرستان قصرقند با وسعت پنج هزار و 395 كیلومترمربع و 61 هزار نفر جمعیت از سه بخش مركزی، ساربوك و تلنگ و 6 دهستان هیت، هلونچكان، حمیری، شارك، تلنگ و ساربوك تشكیل شده است.
شهرستان قصرقند در 580 كیلومتری جنوب زاهدان مركز استان سیستان و بلوچستان و حد فاصل نیكشهر- جكیگور سرباز واقع شده است.
3043**6081 خبرنگار: رستم كریمی نژاد ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی