۲۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۶
کد خبر: 82352399
T T
۰ نفر
كارآفريني ديجيتالي، يك شيوه جديد كسب و كار در دنيا است

ايلام - ايرنا - يك تاجر الكترونيك گفت: كارآفريني ديجيتالي، يك روش و شيوه جديد براي كسب و كار در دنياي امروزي است كه مورد توجه هم قرار گرفته است.

به گزارش ايرنا، حسين زيني وند روز دوشنبه در اولين نشست علمي، تخصصي كارآفريني ديجيتال و كسب و كار ارزش افزوده در ايلام اظهار كرد: امروزه كار و اشتغال در كشور تنها مربوط به يك سازمان مانند وزارت كار و يا سازمان آموزش فني و حرفه اي نيست.
وي افزود: هدف اصلي سازمان هايي مانند پارك هاي علم و فناوري و دانشگاه ها كه توليد دانش مي كنند اينكه بتوانند آگاهي و اطلاع رساني لازم را در زمينه ارتقاي سطح دانش افراد فارغ التحصيل ايجاد كنند كه بتوانند به راحتي وارد بازار كار و اقتصاد شوند.
زيني وند تاكيد كرد: امروزه اقتصاد دنيا بر مبناي دانش محور بودن استوار است و با توجه به اينكه اقتصاد ايران نيز ضريب رشد دانشي در زمينه فارغ التحصيلي را دارد، اين مي تواند يك فرصت بزرگ تلقي شود.
به گفته وي، بايد نهايت بهره را از اين فرصت ببريم چرا كه اگر با كار كارشناسي به اين مقوله نگاه نشود هدر رفتن آن مي تواند تهديدي براي كشور محسوب شود.
اين تاجر الكترونيك يادآور شد: كارآفريني ديجيتالي اكنون به نوعي در مراكز آموزش عالي كشور در حال بررسي و آموزش اوليه است و اميد كه زمينه هاي بروز واقعي آن در كسب و كار كشور روز به روز افزايش يابد.
زيني وند يكي از دلايل برگزاري دوره هاي كسب كار و كارآفريني در استان ها را افزايش سرمايه هاي غيرملموس و انساني برشمرد و اضافه كرد: اين رويه باعث مي شود تا از طريق آموزش علمي و عملي و آشنايي جوانان با تغييرات روز دنيا مسير دستيابي به توسعه پايدار هموارتر شود.
وي گفت: در دنياي امروز دولتمردان هوشمند، كارآفريني را همواره در سر لوحه كارهاي خود قرار مي دهند چرا كه معتقدند برنامه ريزي و رهبري كارآمد مستلزم ايده پردازي هاي جديد و متناسب با تغييرات روز جهاني است.
اولين نشست علمي، تخصصي كارآفريني ديجيتال و كسب ارزش افزوده با حضور فعالان حوزه الكترونيك با همكاري پارك علمي و فناوري و آموزشكده فني و حرفه اي خواهران استان ايلام در سالن فني و حرفه اي برگزار شد.
خبرنگار: فرهاد فرامرزي ** انتشار دهنده: مجيد سليماني
3032/9002