ليلا صدقي روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا افزود: هدف از برگزاري اين كنگره آشنايي دندانپزشكان با كارايي حوزه وسايل ديجيتال در دندانپزشكي و مزايا و معايب آن است.
وي با بيان اينكه در اين كنگره برنامه هاي علمي در 6 سالن و به صورت سخنراني همزمان ارائه مي شود گفت: حدود 300 سخنران و مدير پانل در اجراي برنامه هاي علمي كنگره حضور دارند و حدود 60 پوستر هم ارائه مي شود.
صدقي اظهار كرد: در كنار برنامه هاي علمي چهار سمينار يك روزه با تكيه بر موضوعات خاص برگزار مي شود كه اولين سمينار درمورد كاربرد سراميك ها در دندانپزشكي است كه از تاريخچه و طبقه بندي مواد تشكيل دهنده سراميك ها و انواع آنها تا تراش و قالب گيري، تحويل به بيمار و رفع مشكلات بعد از آن براي دندانپزشكان توضيح داده مي شود.
وي افزود: دومين سمينار يك روزه درباره ليزر در دندانپزشكي است كه در آن از استاداني دعوت شد كه تمام آنها دوره هاي فلوشيپ ليزر را گذرانده اند و كاربردهاي آنرا در قالب اقداماتي كه بر روي بيمار انجام داده اند، با نتايج آن توضيح مي دهند.
رئيس يازدهمين كنگره سالانه انجمن دندانپزشكان عمومي ايران ادامه داد: سمينار بعدي با موضوع چالش در دندانپزشكي در قالب 4 پانل برگزار مي شود كه هر پانل به يك موضوع خاص مي پردازد.
وي گفت: يك پانل با موضوع درمان با ايمپلنت است كه نحوه درمان با اين روش مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت، پانل دوم درمورد ترميم دندان هاي به شدت تخريب شده، پانل سوم دندانپزشكي ديجيتال يا آنالوگ و پانل چهارم درباره زيبا سازي دندان هاي قدامي ( دندان هاي جلو) خواهد بود.
صدقي ادامه داد: موضوع آخرين سمينار يك روزه اين كنگره پروتزهاي متحرك بر روي پايه هاي ايمپلنت است، در واقع پروتزهايي كه مي توانند بر روي پايه هاي ايمپلنت سوار شوند كه بيشتر روي بيماران بي دندان و افرادي كه استخوان فك آنها تحليل رفته و نمي تواند پروتزهاي دنداني را نگه دارد، كاربرد دارد ، در واقع براي اين افراد پايه ايمپلنت گذاشته مي شود و دندان هاي مصنوعي يا همان پروتزهاي متحرك روي آن پايه ها گذاشته مي شود.
وي با بيان اينكه يازدهمين كنگره سالانه انجمن دندانپزشكان عمومي ايران با همت اين انجمن برگزار مي شود، گفت: در كنار اين برنامه هاي علمي نمايشگاهي از تجهيزات و مواد دندانپزشكي برپا خواهد شد.
صدقي در پاسخ به اين سوال كه آمالگام (مواد پركننده دندان) حاوي جيوه است براي سلامت افراد مضر است يا نه؟ گفت: بله آمالگام حاوي جيوه است و قديمي ترين ماده اي است كه در دندانپزشكي استفاده مي شود و همچنان كاربردهاي خود را دارد.
وي افزود: البته تحقيقاتي انجام شد و نشان داد كه آمالگام مي تواند براي بيمار مشكل ساز باشد اما به طور كلي نتيجه تحقيقات جهاني در مورد اين ماده اين نيست كه آمالگام حذف شود در واقع هنوز موارد كاربردي خودش را دارد.
علمي** 9014**1027**خبرنگار: كيميا عبدالله پور** انتشار دهنده: محمدجواد دهقاني
تهران- ايرنا- رئيس يازدهمين كنگره سالانه انجمن دندانپزشكان عمومي ايران گفت: اين كنگره با محوريت اصلي ديجيتال؛ اصول، كارايي و محدوديت ها 21 تا 24 دي ماه با حضور متخصصان و محققان امر در مركز همايش هاي برج ميلاد برگزار مي شود.