به گزارش ايرنا از روابط عمومي پزشكي قانوني آذربايجان غربي، رسول روشني روز سه شنبه در يك گفت و گوي خبري افزود: آمار مراجعان به اين مركز نسبت به سال گذشته يك درصد كاهش داشته است.
وي اظهار كرد: ظاهر خون آلود تاثيري در صدور نظريه كارشناسي توسط پزشكي قانوني ندارد و مبناي صدور نظريه كارشناسي در خصوص جراحات، نوع جراحت و عمق آن بوده و معاينه دقيق تر ضايعات نيازمند تميزبودن موضع و بررسي دقيق آن توسط كارشناس پزشكي قانوني است.
وي اضافه كرد: چيزي به نام طول درمان در پزشكي قانوني تعيين نمي شود و اين هم يكي ديگر از باورهاي نادرست به يادگار مانده از گذشته است.
مديركل پزشكي قانوني آذربايجان غربي گفت: براي صدور نظريه كارشناسي در خصوص صدمات ناشي از نزاع توسط سازمان پزشكي قانوني ارائه معرفي نامه از مراجع قضايي و يا كلانتري الزامي است.
وي ادامه داد: در بعضي مواقع براي بررسي دقيق تر جراحات و يا عوارض صدمات نيازمند اخذ مشاوره و يا تصويربرداري و يا ساير اقدامات پاراكلينيكي هستيم كه در اين موارد از مراجعان انتظار داريم با صبر و شكيبايي كارشناسان پزشكي قانوني را براي اظهار نظر دقيق در خصوص صدمات ياري كنند.
به گزارش ايرنا، يكي از مهمترين دلايل مراجعه به پزشكي قانوني و مراجع قضايي، «نزاع و درگيري» است و آمارها هم مويد اين مطلب است.
آمارهاي پزشكي قانوني كشور نشان مي دهد به طور ميانگين روزانه هزار و 600 شهروند به دليل نزاع به پزشكي قانوني مراجعه كرده و تشكيل پرونده مي دهند كه در اين ميان تهراني ها در كشور جلودار هستند.
اين آمارها نشان دهنده كاهش آستانه تحمل افراد جامعه و البته ترويج خشونت به جاي حل مساله است.
موضوع كاهش آستانه تحمل افراد مسئله جدي است كه سبب بروز بسياري از جرائم در كشور مي شود و بايد اين مسئله بايد به صورت عمقي بررسي شود.
8137/2093**خبرنگار: سيده فاطمه سجادي ** انتشاردهنده: صابر چهرقاني
اروميه - ايرنا- مديركل پزشكي قانوني آذربايجان غربي گفت: امسال 18 هزار و 248 نفر بر اثر صدمات ناشي از نزاع به پزشكي قانوني استان مراجعه كرده اند.