به گزارش ايرنا ، سيدحسن حسيني يكشنبه پيش بيني كرد تا پايان فصل برداشت (خرداد ماه سال آينده) ، يك ميليون و 600 هزار تن محصول صيفي و سبزي برداشت شود كه اين ميزان نسبت به سال گذشته 15 درصد افزايش دارد.
وي بيان داشت: آب و هواي مناسب ، پهنه بندي زمين هاي كشاورزي ، استفاده از كارشناسان جهاد كشاورزي و رعايت اصول فني از مهم ترين عوامل افزايش توليد محصولات سبزي و صيفي است.
معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهاركرد: اين استان در فصل سرد سال ، جزو استان تامين كننده محصولات سبزي و صيفي بازار سراسر كشور است.
وي گفت : محصول برداشت شده علاوه بر مصرف در استان به تهران ، اصفهان ، شيراز و مشهد فرستاده مي شود.
هرمزگان از نظر سطح زيركشت محصولات سبزي و صيفي رتبه نخست را در كشور دارد.
7195/6048
خبرنگار : رقيه غلامي زاده ** انتشار دهنده : خليل تنيده
بندرعباس- ايرنا - معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: از ابتداي فصل برداشت (آبان ماه 95) تاكنون ، حدود 350 هزار تن محصول صيفي در استان برداشت شده است.