۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴
کد خبر: 82372501
T T
۰ نفر

طرح پايش' سن و وزن' طيور گوشتي در زنجان آغاز شد

۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴
کد خبر: 82372501
طرح پايش' سن و وزن' طيور گوشتي در زنجان آغاز شد

زنجان - ايرنا - مديركل دامپزشكي استان زنجان گفت: طرح پايش ' سن و وزن ' طيور گوشتي در 195 واحد پرورش مرغ گوشتي اين استان آغاز شد.

محمد رشيد كرمي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اجراي طرح پايش' سن و وزن ' طيور گوشتي به منظور افزايش راندمان توليد، بهره وري و ارتقا كيفيت گوشت مرغ هاي توليدي در همه واحدهاي توليدي استان زنجان آغاز شده است.
وي تاكيد كرد: با اجراي اين طرح بايد گوشت مرغ هاي گرم قابل عرضه در بازار مصرف بين يكهزار و 800 تا 2 هزار و 200 گرم باشد.
مدير كل دامپزشكي استان زنجان گفت: كاهش وزن مرغ هاي توليدي در واحدهاي مرغداري موجب كاهش چربي مازاد طيور گوشتي مي شود.
كرمي يادآورشد: طبق طرح پايش'سن و وزن' طيور گوشتي در استان زنجان ميزان مصرف دارو و زمان توليد نيز در هر دوره كاهش مي يابد.
به گزارش ايرنا، وي ادامه داد: اين طرح با همكاري اتحاديه مرغداران، پشتيباني امور دام، توليدات دامي و كشتارگاه هايي كه در حال توليد مرغ گوشتي هستند انجام مي شود.
مديركل دامپزشكي استان زنجان گفت: اين استان داراي 195 واحد توليد مرغ گوشتي با ظرفيت پنج ميليون و 555 هزار قطعه در هر دوره است.
رئيس اتحاديه مرغ و تخم مرغ و ماهي فروشان گفت: ميانگين وزن مرغ گرم قابل عرضه در بازار مصرف 2 هزار و 200 گرم است.
سيد ناصر رمضانلو تاكيد كرد: چنانچه واحد توليد كننده اي مرغ گوشتي بيش از وزن بيان شده داشته باشد، با اخذ مجوز از دامپزشكي مرغ ها وارد كشتارگاه و بازار عرضه مي شود.
وي افزود: 250 واحد عرضه مرغ، تخم مرغ و ماهي در سطح شهرستان زنجان با مجوز فعاليت مي كنند.
استان زنجان داراي 226 واحد پرورش مرغ گوشتي، 22 واحد مرغ مادر، 21 واحد تخم گذار، 20 واحد پرورش بوقلمون، 2 واحد پولت ( قفسه) تخم گذار، يك واحد پرورش بوقلمون مادر و چهار واحد پرورش شترمرغ است.
7325/6085
خبرنگار: حديث ابوالحسني** انتشار دهنده: رويا رفيعي
براي دريافت لحظه به لحظه اخبار استان زنجان به كانال http://www.telegram.me/irnazanjaan بپيونديد.