به گزارش ایرنا حامد علامتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سالیان متمادی بود كه به دنبال احیای نقش تربیتی برای اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در برنامه های توسعه بودیم و امسال موفق شدیم جایی در برنامه ششم توسعه برای اتحادیه و تشكل های دانش آموزی باز كنیم.
وی با بیان اینكه تمام برنامه های دستگاه های اجرایی كشور پنج ساله و براساس سند چشم انداز نظام اسلامی باید تنظیم شود، افزود: برنامه های تعریف شده دستگاه ها از بودجه و لوایحی كه سالانه مورد تصویب دولت و مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد، جدا است.
علامتی با بیان اینكه در برنامه های قبلی توسعه، جایگاهی برای اتحادیه انجمن های دانش آموزی در نظر گرفته نشده بود، گفت: تصویب این طرح از سوی اعضای كمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، كمك به زیرساخت ها و فعالیت اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان است.
وی یادآورشد: از ابتدای تقدیم لایحه به مجلس از اوایل سالجاری با بهره گیری از نظر متخصصان، نمایندگان مجلس و برخی از اعضای هیات دولت با توجه به سند تحول نظام بنیادین آموزش و پرورش، پیشنهاد همكاری در امور تعلیم و تربیت با آموزش و پرورش، به مجلس شورای اسلامی ارایه شد.
دبیر كل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان افزود: در این طرح پیشنهاد همكاری دولت برای ارایه كمك به اتحادیه و دیگر تشكل های دانش آموزی از جمله بسیج دانش آموزی و سازمان دانش آموزی نیز در نظر گرفته شده و در این مورد اتحادیه مستقل عمل نكرده است.
علامتی تصریح كرد: در نهایت پیشنهاد اتحادیه از طریق كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با كمیسیون تلفیق لایحه ششم مطرح و به تصویب رسید و شب گذشته نیز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح و پس از بررسی نمایندگان تحت عنوان بند ج ماده 79 تصویب شد.
وی گفت: موضوع ماده 79 قانون اساسی بخش آموزش عمومی و علم و فناوری ویژه آموزش و پرورش و شامل چند بند است كه در بند ج عنوان شده وزارت آموزش و پرورش مكلف است با اتكا به ظرفیت های درون و برون سازمانی نسبت به اختصاص نیروی انسانی، تجهیزات و امكانات مورد نیاز اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، بسیج دانش آموزی و سازمان دانش آموزی براساس ضوابطی كه به تصویب هیات وزیران می رسد، اقدام كند.
دبیر كل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: بند ج ماده 79 به تصویب نمایندگان در مجلس شورای اسلامی رسید و دست آموزش و پرورش را برای كمك به اتحادیه باز گذاشت.
علامتی گفت: در این كار اعضای هیات دولت، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه بودجه بطور ویژه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی كمیسیون های آموزش و فرهنگ و تلفیق، برای تعریف فعالیت های اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در برنامه ششم توسعه بسیار تلاش كردند.
دبیركل اتحادیه انجمن های اسلامی گفت: امسال برای اولین بار با همكاری دولت، نام اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان برای دریافت ردیف اختصاصی در بودجه سالیانه و در جدول هفت، ذیل دستگاه آموزش و پرورش قرار داده شد.
وی توضیح داد: جدول هفت برای دستگاه های دولتی و تكلیفی است و باید جدول هفت به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد.
علامتی همچنین به تصویب طرح پیشنهادی توسعه سفرهای فرهنگی دانش آموزی بویژه اردوهای زیارتی و راهیان نور، در قالب ردیف چهار بند الف ماده 79 در برنامه ششم توسعه به تصویب كمیسیون تلفیق اشاره كرد.
وی گفت: با تصویب این طرح نمایندگان مجلس شورای اسلامی نشان دادند كه به سفرهای زیارتی و اردوهای راهیان نور دانش آموزی اهتمام جدی دارند.
فراهنگ**1417**1027**خبرنگار: سیدمهدی حسینی**انتشار دهنده: دهقانی
دبیركل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان:
جایگاه اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در برنامه ششم احیا شد
۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۲۸
کد خبر:
82372695
تهران-ایرنا- دبیركل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان به احیای جایگاه این اتحادیه و فعالیت تشكل های دانش آموزی در برنامه ششم توسعه كشور اشاره كرد و گفت: از این پس كارهای زیربنایی بسیاری می توان برای این اتحادیه انجام داد.