به گزارش ايرنا،پرويز كولاني روز پنجشنبه در نشست شوراي آموزش و پرورش بخش سريش آباد افزود: آموزش و پروررش مانند كارخانه آدم سازي عمل مي كند و هر چه پيشرفت دراين جامعه است مديون اين نهاد مقس است.
به گفته وي آموزش و پرورش به عنوان سازمان مهم پرورش نيروي انساني، نقش بسيار موثري در توسعه و تحول ايفا مي كند و منشا بسياري از تغييرهاي اجتماعي است.
كولاني با بيان اينكه آموزش و پرورش به عنوان بنيادي ترين مباحث هر جامعه ايي است كه بستر توسعه، رشد و شكوفايي هر كشوري را به همراه دارد افزود: نگاه ها به آموزش و پرورش نبايد به صورت نگاه بخشي باشد چرا كه اين نهاد متعلق به همه اقشار جامعه است.
وي گفت: جامعه اي كه آموزش و پرورش قوي نداشته باشد در زمينه توسعه سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي با مشكل مواجه است و اگر اين بستر خوب پرورش يابد تمامي اثرات منفي جامعه در تمامي ابعاد از بين مي رود.
فرماندار قروه گفت: با توجه به كثرت حجم كاري آموزش و پرورش در شهر و روستا به عنوان يكي از دستگاه هايي اجرايي از لحاظ اعتباري با مشكلات عديده اي مواجه است كه به تنهايي با اعتبارات دولتي نمي توان اين معضلات را مرتفع كرد.
وي با بيان اينكه بسياري از مدارس بخش سريش آباد از لحاظ بافت فيزيكي و كاربردي با مشكل مواجه هستندافزود: اين مدارس صرف رنگ آميزي از نظر ظاهر براي دانش آموزان قابل استفاده مي شود كه براي اين معضل بايد اين مدارس نوسازي و مقاوم سازي شوند.
كولاني با اشاره به تفاوت آموزش و فضاي كلاس ها در عصر كنوني نسبت به سال هاي گذشته افزود: امروزه كلاس هاي آموزشي و فضاي كلاس مدارس با 20 سال گذشته شرايط متفاوتي دارند و وجود كلاس ها صرف ميز و نيمكت نيست.
وي اضافه كرد: امكانات نرم افزاري، سخت افزاري و شيوه هاي نوين آموزشي براي دانش آموزان پيشرفت زيادي كرده است هرچند بسياري از مدارس به ويژه در سطح روستاها از آن محروم هستند.
كولاني با اشاره به اينكه مشاركت مردمي بايد در آموزش و پرورش ارتقاء يابد گفت: بايد با يك شيوه هنرمندانه كمك خيرين و خانواده ها را براي جذب مشاركت در راستاي توسعه آموزشي فرهنگسازي كرد چرا كه بدون مشاركت خيرين و آحاد جامعه بسياري از مسائل باقي مي ماند.
وي گفت: خيرين در بسياري از زمينه ها جلوتر از دولت بوده اند اما كمك خيرين نبايد فقط تك بعدي در بخش سخت افزاري باشد بلكه بايد در مشكلات بخش نرم افزاري به آموزش و پرورش كمك كنند و براي اين امر با توجيح كردن و فرهنگ سازي مي توان از كمك مردم و ظرفيت هاي معادن استفاده كرد.
فرماندار قروه افزود: نگاه ادارات به ويژه شهرداري و شوراي شهر به آموزش و پرورش فارغ از نگاه اداري است شهرداري ها فراتر از پنج درصد عوارض ساخت و ساز به اين نهاد كمك مي كنند.
وي با اشاره به اينكه آموزش و پرورش در تحول جامعه نقش بسزايي دارد گفت: در آستانه انتخابات آموزش و پرورش به عنوان يك وزنه سنگيني در تامين نيروي انساني و تجهيزات سخت افزاري و نرم افزاري با همدلي و همكاري كمك حال دولت بوده است.
كولاني افزود: فضاي وحدت و همدلي بين مسئولان سطح سريش آباد وجود دارد كه با يك عزم جدي براي حل مسائل و مشكلات از خودگذشتگي و ايثار مي كنند.
رئيس آموزش و پرورش بخش سريش آباد در اين نشست گفت: در بخش سريش آباد چهار مدرسه روستايي در حال ساخت با پيشرفت فيزيكي 10 تا 70 درصد وجود دارد كه جهت تكميل اين پروژه ها به اعتباري بيش از سه ميليارد ريال نياز است.
عباس حيدري افزود: امروز صداي مدرسه در جامعه شنيده مي شود و همه به مدرسه توجه ويژه اي دارند، زيرا مردم و مسئولان به اين نتيجه رسيده اند كه برنامه ريزي براي ايجاد تحولات اصولي و پايدار بايد در مدرسه صورت گيرد.
به گفته وي چهار مدرسه شبانه روزي در بخش سريش آباد وجود دارد كه بيشتر دانش آموزان آن جزء دانش آموزان بي بضاعت هستند.
حيدري افزود: 10 درصد مدارس بخش سريش آباد مجهز به سيستم هوشمند سازي و 80 درصد مدارس از سيستم گرمايشي استاندارد برخوردار هستند.
18 مدرسه تخريبي ، 70 ساختمان آموزشي در بخش سريش آباد، 420 معلم و سه هزار دانش آموز در بخش سريش آباد وجود دارد.
شهرستان قروه در 90 كيلومتري شرق سنندج واقع شده است.
7345/ 3020
**خبرنگار: سارا صالحي/**انتشاردهنده: عبدالله رحماني
سنندج- ايرنا- فرماندار شهرستان قروه گفت: آموزش و پرورش ركن اساسي و كليد توسعه پايدار است زيرا نقش محوري در جامعه دارد.