به گزارش ایرنا، در این نشست سه روزه كه شب گذشته (شنبه) به كار خود پایان داد هیاتی متشكل از نمایندگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شخصیتها، اساتید علمی ـ دانشگاهی و ادیانی كرهجنوبی حضور داشتند.
پروفسور «كیم یانگ جو» رئیس مركز صلح و ادیان كره جنوبی (kcrp) در آیین گشایش ششمین دور گفت و گوهای دینی دو كشور، در سخنانی استمرار گفت و گوهای میان دو كشور را عامل اساسی شناخت ملتها از یكدیگر و تداوم منطقی میان آنها دانست.
وی ابراز امیدواری كرد كه برپایی این نشستها و اجلاسها بتواند هدف اصلی خود كه همان تقویت زندگی معنوی انسانها و حفظ كرامت انسانی در جهان است را تحقق بخشد.
حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدي تسخیري رئیس مركز بینالمللی گفت و گوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این نشست ضمن ابلاغ سلام ابوذر ابراهیمی تركمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به سابقه تاریخی دو كشور اشاره كرد و گفت كه دو ملت ایران و كره جنوبی با قدمت تاریخی و تمدنی و با نوآوری خود، خدمات شایانی به بشریت ارائه كردهاند.
وی افزود: امروزه نیز این دو كشور علاوه بر خدمات علمی و مادی، با برقراری امنیت و ثبات در مناطق خود الگوی خوبی به جهان عرضه كردهاند، حال آنكه بسیاری از كشورهای منطقه ما در بحران فقدان امنیت به سر میبرند.
رئیس مركز بینالمللی گفت و گوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تاكید كرد كه ملتها با اتكا به زندگی معنوی میتوانند الگوی خوبی برای دیگران باشند و از بسیاری مسائل و مشكلات در امان بمانند.
تسخیری همچنین ابراز امیدواری كرد كه گفت و گوها و دیدارهای میان نخبگان دو كشور ادامه یافته و توشه های معنوی و مادی گرانبهایی برای نسلهای بعدی دو ملت در راه آبادانی بشریت داشته باشد.
همچنین در این نشست مقالاتی از سوی هیات ایرانی از جمله حجتالاسلام محسن الویری عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع)، عبدالرحیم گواهی رئیس مركز پژوهش ادیان جهان، محمدحسن تبرائیان دستیار ویژه دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عباس یزدانی عضو هیات علمی گروه فلسفه دانشگاه تهران و محمدحسن مظفری استاد دانشگاه در كرهجنوبی قرائت شد.
به گزارش بخش مطبوعاتی سفارت جمهوری اسلامی ایران در كره جنوبی، همچنین بازدید از معبد بزرگ بوداییان و دیدار با رهبر بودائیان این كشور از دیگر بخش های در نظر گرفته شده در حاشیه این نشست بود كه این ملاقات با حضور حسن طاهریان سفیر كشورمان در كره جنوبی انجام شد.
طاهریان در سخنانی ضمن معرفی هیات علمی اعزامی كشورمان به كره جنوبی، از تلاش های دست اندر كاران این حركت معنوی و انسانی قدردانی كرد و خواستار تداوم این همكاریها شد.
حجت الاسلام والمسلمین «تسخیري» هم ابراز امیدواری كرد كه روحانیون ادیان مختلف، هدایتكننده پیروان خود به سوی دوست داشتن انسانها و دور نگاه داشتن مردم بیدفاع از خشونت و آسیبهای اجتماعی باشند؛ زیرا همه ادیان به دنبال كرامت انسانی و حاكمیت زندگی مسالمتآمیز و امنیتساز معنوی هستند.
وی تاكید كرد: هر چه جامعه بشری به سوی معنویت در حركت باشد، آرامش و امنیت گسترش می یابد و افراط گرایی به انزوا كشیده می شود.
تسخیری اظهار كرد: اسلام برگرفته از سلام و صلح است و افراطگریها و خشونتهای صورت گرفته به نام دین، برخلاف حقیقت ادیان و اسلام است.
رهبر بودائیان كرهجنوبی نیز ضمن تایید سخنان رئیس مركز بینالمللی گفت و گوی ادیان، آرزو كرد تا پیروان ادیان به آموزههای خود جامه عمل بپوشند.
او همچنین از ایران و كرهجنوبی به عنوان نمونه هایی بارز از زندگی معتدل و متوازن در عصر حاضر نام برد.
آساق**1597*انتشاردهنده:فرهاد راستی
پكن - ایرنا - ششمین دور مذاكرات دینی مركز بینالمللی گفت و گوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با كنفرانس ادیان برای صلح كرهجنوبی، با عنوان «نقش معنویت در زندگی بشر» به میزبانی شهر سئول برگزار شد.