۲۳ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴
کد خبر: 82384270
T T
۰ نفر
ستاري: فضاي كشور بايد به سمت شركتهاي دانش بنيان سوق پيدا كند

مشهد- ايرنا- معاون علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: نبايد فكر كنيم كه فقط دولت بايد در شركتهاي دانش بنيان تحرك ايجاد كند بلكه كل فضاي كشور و زيست بوم آن بايد به سمت اينگونه شركتها سوق پيدا كند.

سورنا ستاري روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در حاشيه بازديد از پارك علم و فناوري خراسان در مشهد افزود: اين همان هدفي است كه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري پيش رو دارد و اگر فكر كنيم كه با پول دولت انجام مي شود، اشتباه است.
او اظهار كرد: واقعيت اين است كه تا بخش خصوصي را وارد اين سرمايه گذاري ها نكنيم با بودجه هاي دولتي نمي توان اين حوزه را اداره كرد.
وي گفت: در استانها نطفه اقتصاد دانش بنيان در پاركهاي علم و فناوري بسته مي شود و به طور قطع يكي از جاهايي كه اين تفكر و سيستم جديد كه ما به دنبال تحقق آن در كشور هستيم مي تواند خودش را نشان دهد، پاركهاي علم و فناوري است.
او فضاي برنامه ششم توسعه را براي شركتهاي دانش بنيان بهتر از فضاي برنامه هاي قبلي دانست و افزود:به زودي بودجه هاي جدول 14 پرداخت مي شود و اميد است كه بتوانيم يك تحرك جدي در حوزه علم و فناوري به وجود بياوريم.
ستاري در خصوص پرسشي درباره مشكل ضمانتنامه هاي بانكي شركتهاي دانش بنيان گفت:صندوق نوآوري و شكوفايي كشور و صندوقهاي پژوهش و فناوري استاني بخشي از وظايفشان دادن تضمين هاي بانكي است و زيرساختي هم در صندوق نوآوري به وجود آمده كه از طريق بانكها اين ضمانتنامه ها را تامين كند.
وي افزود:هر بار كه به پارك علم و فناوري خراسان مي آئيم موارد جديدي از ابتكار و نوآوري را مي بينيم كه نشان از تحرك در اين مجموعه دارد ولي براي استان خراسان رضوي كافي نيست.
او گفت:خراسان رضوي ظرفيت خيلي بالايي در حوزه اقتصاد دانش بنيان دارد و اتفاق هاي خيلي جدي در اين حوزه بايد بيفتد ولي همين كه رويكرد استان، مسئولان و بخش خصوصي در حال تغيير به سمت ايجاد يك اقتصاد دانش بنيان است موضوع مغتنمي است و بايد از تلاش هاي انجام شده در پارك خراسان تشكركرد.
معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در بازديد امروز خود از پارك علم و فناوري خراسان از شركت سامان داروي هشتم كه توليد كننده اولين فاكتور هشت انعقادي نوتركيب ايراني است بازديد كرد.
اين شركت كه داروي استراتژيك و محصول حياتي ياد شده را با ظرفيتي افزون بر 300 ميلبيون يونيت در سال توليد مي كند، علاوه بر پاسخگويي به درمان پروفيلاكسي براي همه بيماران هموفيلي كشور امكان صادرات اين محصول را عملي كرده است.
توليد محصول ياد شده تاكنون در انحصار شركتهاي بزرگ چند مليتي بوده است.
بازديد از موتورسيكلتهايي كه با سوخت هيبريدي حركت مي كردند و نيز افتتاح ساختمان موسسات فناور و دانش بنيان پارك علم و فناوري از ديگر برنامه هاي ستاري در بازديد از پارك علم و فناوري خراسان بود.
در اين بازديد به پيشنهاد حسن علم الهدايي رئيس پارك علم و فناوري خراسان، ساختمان موسسات فناور و دانش بنيان پارك علم و فناوري خراسان به عنوان ساختمان سرلشگر شهيد ستاري نام گرفت.
1922/ 6012 خبرنگار:كاميار اسماعيل پور** انتشار دهنده: علي حيدر شاه حسيني