۲۸ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۵۲
کد خبر: 82390956
T T
۰ نفر
توقيف 27 قلم محصول دارويي و مكمل قاچاق در كردستان

سنندج- ايرنا- دبير كميته قاچاق محصولات سلامت محور كردستان گفت: امسال 27 قلم محصول دارويي و مكمل قاچاق به ارزش 310 ميليون ريال و 2دستگاه تجهيزات پزشكي به ارزش سه ميليون ريال توقيف شده است.

به گزارش ايرنا، مظفر اسلامي نيا روز سه شنبه در پنجمين جلسه كارگروه محصولات سلامت محور در سازمان غذا و داروي استان در سنندج با اشاره به بازرسي هاي و گشت هاي مشترك كميته قاچاق افزود: پنج هزار و 973 عدد محصول آرايشي، بهداشتي قاچاق به ارزش 486 ميليون و 786 هزار و 300 ريال، 2هزار و 802 عدد كالاي محصولا غذايي قاچاق به ارزش 490 ميليون و 844 هزار ريال در استان توقيف شده است.
وي با اشاره به بازديدهاي روتين از مراكز پخش و عرضه آرايشي و بهداشتي گفت: در اين بازديدها تعداد 683 مورد بازديد از مراكز عرضه محصولات آرايشي، هزار و 488 مورد بازديد از داروخانه ها و مراكز پخش دارو، 77 مورد بازديد از باشگاه هاي ورزشي، 55 مورد بازديد از مراكز عرضه تجهيزات پزشكي و شركت ها، هزار و 270 مورد بازديد از آرايشگاه بانوان و مراكز عرضه محصولات آرايشي بهداشتي و 52 هزار و 357 مورد بازديد از مراكز پخش و عرضه مواد غذايي به عمل آمد است.
وي همچنين افزود: در سال جاري 138 كلاس آموزشي داير شده و 9 هزار و 397 نفر آموزش هاي لازم را فرا گرفتند.
كارشناس روابط عمومي اموال تمليكي استان كردستان نيز گفت: امسال بيش از 20 تن كالا آرايشي، بهداشتي و غذايي شامل البسه مستعمل و دارو امحاء و از چرخه مصرف خارج شد.
جمال رضائيان ارزش ريالي اين كالاها را پنج ميليارد و 130 ميليون ريال عنوان كرد و همكاري مستمر كميسيون قاچاق غذا و دارو، صنعت و معدن و صدا و سيما را در اين زمينه قابل تقدير دانست.
جانشين دبير كميسيون نظارت بر كالا هم گفت: نظارت بر عرضه و توزيع محصولات آرايشي بهداشتي غير استاندارد و قاچاق محصولات سلامت محور با سلامت مردم سروكار دارد و بسيار حساس و ضروري است.
علي خداويسي افزود: كميسيون نظارت بر كالا و محصولات سلامت محور در راستاي انجام وظايف خود هيچگونه اهمال كاري نخواهد كرد و اعضاي كميسون موظفند مصوبات جلسه قاچاق را با جديت پيگيري كنند.
وي با اشاره به اينكه مكمل هاي ورزشي و تقويتي و محصولات آرايشي و بهداشتي كه سلامت جامعه را به خطر مي اندازد نيازمند كنترل و نظارت جدي بوده افزود: كميسيون قاچاق با عرضه و توزيع مكمل هاي ورزشي قاطعانه برخورد خواهد كرد.
وي اضافه كرد: از آنجا كه عرضه و توزيع محصولات آرايشي بهداشتي غير استاندارد و قاچاق عارضه جدي بر پوست ايجاد مي كند مقابله با توزيع اين كالاها ضروري است.
وي اظهاركرد: دانشگاه علوم پزشكي، اداره ورزش و جوانان، تعزيرات حكومتي و دستگاه قضا موظف است در اين راستا با جديت بيشتري وارد عمل شود.
در اين جلسه بر پيگيري مصوبات قبلي كميسيون قاچاق كالا از سوي اعضاي كميسيون تاكيد شد.
7352/ 3020
**خبرنگار: شيوا اردلان منش/**انتشاردهنده: عبدالله رحماني
** آگاهي از آخرين اخبار استان كردستان در كانال زير:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg