۲۸ دی ۱۳۹۵، ۱۸:۲۲
کد خبر: 82391101
T T
۰ نفر
برترين هاي پژوهش و فناوري دانشگاه علمي كاربردي تجليل شدند

تهران- ايرنا- مراسم معرفي و تجليل از برترين هاي عرصه پژوهش و فناوري دانشگاه جامع علمي كاربردي در سال 1395 با حضور معاونان اداري، مالي و مديريت منابع و پژوهش و فناوري وزارت علوم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، معرفي و تجليل از برگزيدگان پژوهش و فناوري دانشگاه جامع علمي كاربردي روز سه شنبه در بخش هاي پژوهشگران برتر، ايده برتر، طرح پژوهشي برتر، دستاورد تجاري سازي شده برتر، كارشناس پژوهشي برتر واحد استاني، كارگاه پژوهشي برتر، مركز رشد برتر، كارآفرينان برتر سال هاي 94 و 95، دفاتر كارآفريني برتر سال هاي 94 و 95 و استان هاي برتر در عرصه پژوهش و فناوري صورت گرفت.
در بخش پژوهشگران برتر، حسين كربلايي از استان اردبيل، اميد بزرگ حداد از استان البرز، سيدسعيد موسوي از استان زنجان، پيروز شاكري از استان كرمان، اميراحمد دهقاني از استان گلستان، نسيبه روزبه از استان هرمزگان و جعفر نيكان، هادي فصيحي، علي خاكسار و خسرو پرويزي از استان همدان به عنوان پژوهشگران برتر استاني انتخاب و معرفي شدند.
احمد الوندي از استان همدان نيز جايزه ايده برتر اين مراسم را از آن خود كرد.
حميد مرتضوي و رضا كامياب مقدس از استان كرمان و رضا مرادي از استان همدان به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه و يحيي يوسفي از موسسه آموزش عالي علمي كاربردي شهيد قدوسي قوه قضاييه، پدرام فروغي شاد از موسسه علمي كاربردي هلال ايران، سيد جلال الدين بصام از موسسه علمي كاربردي جهاد كشاورزي، احمد نظري از موسسه علمي كاربردي بهزيستي و تامين اجتماعي و مسعود گلستاني پور از موسسه علمي كاربردي جهاد دانشگاهي به عنوان پژوهشگران برتر موسسه هاي علمي كاربردي مورد تجليل قرار گرفتند.
در اين مراسم همچنين طرح 'هاور فن' متعلق به رضا خسروي و مسيح شاكري و 'CNC' شش محوره متعلق به سيدعلي سجادي و رضا بشارتي به عنوان طرح هاي پژوهشي برتر معرفي شدند.
عنوان دستاورد تجاري سازي شده برتر دانشگاه علمي كاربردي در سال جاري نيز به چهار طرح شامل 'ماژول الكتريكي ويلچر' متعلق به محمد يزدان يار و علي جعفري از استان تهران، 'دستگاه وكيوم فرمينگ' متعلق به حسين جهاني و كيومرث كريمي از استان البرز، 'مهندسي معكوس و بهينه سازي زاويه ياب 26 ميليمتري SPG ' متعلق به نوربخش كمال از استان البرز و 'دستگاه آبياري نوبتي درختان' متعلق به مسعود وحداني فرد از استان تهران اختصاص يافت.
استان هاي البرز، تهران، خراسان رضوي، كردستان، مازندران، گلستان و هرمزگان نيز به عنوان استان هاي برتر دانشگاه جامع علمي كاربردي در عرصه پژوهش و فناوري معرفي شدند.
در اين مراسم از مصطفي يوسفي از استان البرز، علي اكبر شمشيري از استان تهران و علي صفاري از استان يزد به عنوان كارشناسان پژوهشي برتر واحد استاني قدرداني شد.
مراكز آموزش عالي علمي كاربردي صنايع دستي، فرهنگي و هنري پارسيان، فنون و خدمات هوايي تهران (سماپران) و فرهنگ و هنر واحد 11 همگي از تهران به خاطر برگزاري كارگاه هاي پژوهشي برتر دانشگاه علمي كاربردي مورد تجليل قرار گرفتند.
عنوان مركز رشد برتر علمي كاربردي در سال جاري نيز به مركز رشد قند، شيريني، شكلات و صنايع وابسته از استان البرز، مركز رشد آسانسور و صنايع وابسته از استان تهران و مركز رشد طيور، ماكيان و صنايع وابسته از استان مازندران تعلق گرفت.
كارآفرينان برتر سال 1395 دانشگاه جامع علمي كاربردي نيز عادل بشيري جلال از استان همدان، محمدرحيم زارعي از استان فارس، امير لك پور از استان لرستان و ليلا شمسه از استان لرستان بودند و مراكز آموزش علمي كاربردي خانه كارگر از استان فارس، فرهنگ و هنر 2 مازندران و قند كرج موفق به كسب عنوان و جايزه دفاتر كارآفريني برتر سال 95 شدند.
در اين مراسم همچنين از سيد سالار هاشمي از استان زنجان، علي امير ارجمند از استان يزد و سميه حوتي از استان همدان به عنوان كارآفرينان برتر سال 1394 و مراكز آموزش عالي مينو از استان زنجان، پيگير از استان گلستان و هپكو از استان مركزي به عنوان دفاتر كارآفريني برتر سال 1394 دست يافتند.
در اين مراسم همچنين از شروين هاديان بخاطر توليد نمونه آزمايشگاهي قارچ كش ارگانيك نيم و از عليرضا صدري به خاطر توليد پايلوت گوهر حساس به آفتاب تجليل و قدرداني شد.
علمي**1055**
خبرنگار : زينب كارگر **انتشار: زهره محتشمي پور
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@https://telegram.me
۰ نفر