۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۲۲
کد خبر: 82391768
T T
۰ نفر
اقتصاد دانش بنيان پايه و اساس تحقق اقتصاد مقاومتي است

بروجرد - ايرنا - معاون استاندار و فرماندار ويژه بروجرد گفت: اقتصاد دانش بنيان اساس و پايه تحقق اقتصاد مقاومتي است.

علي كوراني فر روز چهارشنبه در همايش منطقه اي گياهان دارويي و اقتصاد مقاومتي در سالن فرمانداري بروجرد افزود: اقتصاد دانش بنيان به اين معني است كه صاحبان ايده و تفكر با صاحبان سرمايه به هم متصل شده و اساس اقتصاد مقاومتي را شكل دهند.
وي ادامه داد: اقتصاد مقاومتي در واقعيت تغيير جهت در حوزه اقتصاد كشور است و معني و مفهوم آن اين است كه مسيري كه تاكنون طي كرده ايم بايد تغيير يافته و در مسير ديگري حركت كنيم.
معاون استاندار و فرماندار ويژه بروجرد همچنين گفت: اقتصاد مقاومتي كه اقتصاد پيشرو ، ممتاز و مقاوم در برابر مشكلات اقتصادي داخلي و خارجي است امروز نياز اول و اولويت اول كشور است.
كوراني فر تصريح كرد: اقتصاد مقاومتي داراي نكات و الزاماتي است كه ازجمله آنها عدم اتكا به فروش نفت خام است و امروز اغلب صاحب نظران اقتصادي بر اين باور هستند.
به گفته وي اين نكته را نيز مقام معظم رهبري مورد تاكيد دارند كه بايد با اتكا به منابع روي زمين و ظرفيت هوش و استعداد جوانان و نيروي انساني اقتصاد را پيش ببرد.
وي الزام دوم در اقتصاد مقاومتي را حداكثر استفاده از داشته ها دانست و گفت: بايد ببينيم چه داريم و چگونه از هر آنچه داريم بايد استفاده كرد.
فرماندار بروجرد مردمي كردن اقتصاد مقاومتي را سومين الزام در برنامه اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و گفت: بحث اقتصاد مقاومتي بدون همراهي و مشاركت مردم راه به جايي نخواهد برد.
وي تاكيد كرد: اقتصاد مقاومتي يعني اينكه مردم با رغبت از توليدات داخلي استفاده و به خارج از كشور نيز صادر شود .
كوراني فر افزود: بروجرد به گواه همه جهانگردان و كساني كه از گذشته درسفرنامه هاي خود به آن اشاره كرده اند شهري نيكو ، مستعد و پرظرفيت است كه هر حوزه از ظرفيت هاي آن مانند گردشگري، صنايع ، بناهاي تاريخي ، كشاورزي، خدمات فني مهندسي درصورت تغيير ساختار مي تواند مشكل بروجرد را حل نمايد و در توسعه ملي نقش آفرين باشد.
وي افزود: يكي از حوزه هايي كه مي تواند مشكل اشتغال بروجرد را به تنهايي برطرف كند و سطح زندگي مردم را تغيير دهد بحث گياهان دارويي است اين شهرستان از 96 هزار هكتار اراضي ملي و طبيعي حداقل پنج هزار هكتار قابليت كشت گياهان دارويي را دارد.
فرماندار بروجرد همچنين گفت: اكنون حركت كل جهان به سمت گياهان دارويي است و برخي كشورها وزارت خانه طب سنتي دارند و كشور هاي آمريكا، چين و هند با همه وجود محققان آنها در اين حوزه فعال هستند زيرا آينده را مي بينند.
كوراني فرادامه داد: براي استفاده از منابع ملي در راستاي بهره گيري ازطب سنتي بايد ضمن آشنايي كشاورزان با نحوه كاشت، داشت و برداشت محصول ، جوامع محلي و زنان روستايي رانيز دراين كار مشاركت داد.
همايش يكروزه منطقه اي گياهان دارويي و اقتصاد مقاومتي با حضور پروفسوز عظيم زاده رييس بيوتكنولوژي انستيتو پاستور ايران در سالن همايش هاي فرمانداري بروجرد در حال برگزاري است.
7273/6060/6052
خبرنگار: آمنه صارمي**انتشاردهنده: محمد عليدوستي