۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۰۰
کد خبر: 82392217
T T
۰ نفر

سالي چند باردندانمان را جرم گيري كنيم

۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۰۰
کد خبر: 82392217
سالي چند باردندانمان را جرم گيري كنيم

تهران-ايرنا-دبيرانجمن متخصصين دندانپزشكي ترميمي و زيبايي ايران با اشاره به اينكه جرم گيري روشي براي سفيد كردن دندان ها نيست، گفت:اين درمان بيش از 2 بار در سال نبايد انجام شود.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از انجمن متخصصين دندانپزشكي ترميمي و زيبايي ايران، دكتركيوان ساعتي اظهار كرد: با اين تصور كه براي سفيد شدن دندان ها هر ماه جرم گيري انجام شود، اشتباه است و اين كار در كمتر از 6 ماه باعث حساسيت و آسيب رساندن به دندان ها مي شود.
وي ادامه داد ناراحتي هاي لثه اي بايد تحت نظر دندانپزشك درمان شود و از نظر زمان سالي يكبار با نظر دندانپزشك توصيه مي شود.

** جرم گيري دندان ها را جدي بگيريد
دبير انجمن متخصصين دندانپزشكي ترميمي و زيبايي ايران گفت: بوي بد دهان و خونريزي از مشكلات جرم گيري نكردن به موقع دندان ها است و بايد اين موضوع را جدي بگيريم.
ساعتي افزود: رعايت نكردن بهداشت دهان و دندان باعث ايجاد جرم دنداني و بيماري هاي دهان مي شود و مشكلات زيادي به دنبال دارد.
وي با اشاره به اينكه اگر جرم دندان برطرف نشود، به مرور به بافت ‌هاي عمقي لثه نفوذ كرده و در نهايت منجر به تحليل لثه و از بين رفتن زيبايي دندان ها مي شود، تاكيد كرد: در محيط دهان، ميكروارگانيسم هاي مختلفي وجود دارد كه پس از صرف هر وعده غذايي، همراه مواد قندي روي سطح دندان تجمع مي كنند و باعث تشكيل لايه اي چسبنده و بي رنگ به نام «پلاك ميكروبي» مي شود كه به راحتي و با استفاده از مسواك و نخ دندان برداشته مي شود.
ساعتي افزود: در صورتي كه پلاك ميكروبي به مدت طولاني روي سطح دندان باقي بماند، تبديل به لايه اي سخت به نام جرم دنداني تبديل مي شود.
اين متخصص دندانپزشكي ترميمي و زيبايي تاكيد كرد: در صورت عدم پيگيري و درمان، لثه و استخوان اطراف دندان تحليل مي رود و در نهايت باعث لقي و از دست رفتن دندان مي شود.
وي گفت: خيلي اوقات مي‌شنويم كه فرد مي‌گويد دندانم سالم بود، ولي لق شد و افتاد كه اين موضوع مربوط به بافت نگهدارنده اطراف دندان مي شود كه جرم، آن را از بين برده است. بنابراين بهتر است افراد با مشاهده علايمي مانند التهاب و خونريزي لثه، به دندانپزشك مراجعه كنند.
دبير انجمن متخصصين دندانپزشكي ترميمي و زيبايي، افزود: لايه جرم دنداني، دندان را از تحريك هاي سرما و گرما حفظ مي كند. با برداشتن جرم ها، دندان در معرض سرما و گرما قرار مي گيرد و به طور موقت دچار حساسيت دندان مي شود.
وي با عنوان اين مطلب كه اين حساسيت گذراست و پس از مدت كوتاهي از بين مي رود، افزود: استفاده از خميردندان ضدحساسيت مي تواند به رفع سريع تر حساسيت پس از جرم گيري كمك كند.
علمي ** 1201 **1440
دريافت كننده: عبدالكريم جبارپور** انتشاردهنده: معصومه گلشن
۰ نفر