بهرام دارابی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگارسلامت ایرنا تصریح كرد: گزارشاتی در این زمینه داشته ایم، عوارض رنگ ها خیلی خطرناك است. عرضه مرغ به جای گوشت در فرآورده های گوشتی با قاطعیت پیگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد می شود.
وی خاطرنشان كرد: بطور كلی در مواد غذایی مختلف از انواع افزودنی ها از جمله رنگ ها استفاده می شود.
وی تاكید كرد: رنگ های استفاده شده در مواد غذایی حتما باید مورد تائید سازمان غذا و دارو باشند ؛ رنگ های صنعتی نباید در مواد غذایی استفاده شوند.
مدیركل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو تصریح كرد: استفاده از رنگ های افزودنی در مواد غذایی عوارضی از جمله بیش فعالی دارد و حتی زمینه بیش فعالی را تشدید می كند.
دارابی تصریح كرد: آمار دقیقی از استفاده از رنگ ها در مواد غذایی نیست اما این رنگ ها در تنقلات و مكمل های بدنسازی نیز بكارگرفته می شوند؛ بحث تقلب در تمام مواد غذایی وجود دارد .
اجتمام**9185**1569**مصاحبه كننده: سادات حسینی خواه ** انتشار: علی حبیبی
مدیركل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو:
برخی متقلبان مرغ رنگ شده را به جای فرآورده های گوشتی عرضه می كنند
۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۵۸
کد خبر:
82404899
تهران-ایرنا- مدیركل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: متاسفانه برخی متقلبان در برخی فرآورده های گوشتی مانند كالباس و سوسیس ازگوشت مرغ استفاده كرده اند به آن معنا كه مرغ را با استفاده از رنگ ها به جای گوشت قرمز در فرآورده های گوشتی عرضه می كنند.