به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، عباسعلي اللهياري روز سه شنبه در مراسم اعطاي مجوز به مراكز مشاوره ازدواج و خانواده با اشاره به اينكه پيش از آغاز فعاليت هاي سازمان نظام روانشناسي بيش از 85 درصد كساني كه كار مشاوره انجام مي دادند، روانشناس يا مشاور نبودند، گفت: در حال حاضر اين مجوزها به افرادي اعطا مي شود كه صلاحيت حرفه اي و مراحل قانوني را طي كرده اند.
الهياري اظهاركرد:صدور مجوز مراكز مشاوره توسط نظام روانشناسي در قالب تفاهم نامه با وزارت ورزش و جوانان در حال انجام است.
وي با تاكيد بر ضرورت بهرهگيري از روانشناس و مشاوره افزود: اگر به نياز مشاوره اي خانواده ها پاسخ علمي داده نشود ،ممكن است افراد به سمت عرفان هاي كاذب بروند كه اين ، خود، ناهنجاري هايي ايجاد مي كند.
وي اظهار كرد: نگاه پيشگيرانه از آسيب هاي اجتماعي در برنامه ششم توسعه در دستور كار قرار گرفته و احكام خوبي تنظيم شده است از جمله مشاوره پيش، حين و پس از ازدواج در قالب برنامه ششم تحت پوشش قرار مي گيرد.
اللهياري در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اين كه بسياري از جوانان وظايف زناشويي را نمي دانند و آموزش هاي لازم را نديده اند، گفت: انجام ازدواج هاي درست و پيشگيري از طلاق از اهداف اين مراكز است.
مراسم اعطاي مجوز به مراكز مشاوره ازدواج و خانواده امروز سه شنبه با حضور وزير ورزش و جوانان در محل اين وزارتخانه برگزار شد. در اين مراسم به صورت نمادين به پنج مركز ، مجوز مشاوره ازدواج وخانواده داده شد.
اجتمام**3377**1776
خبرنگار: سمانه زين العابدين ** انتشاردهنده : ليلا خطيب زاده
تهران - ايرنا - رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور گفت: قانون، سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور را تنها مرجع ارايه مجوز به مراكز مشاوره ازدواج مي داند.