به گزارش ايرنا سيدجميل احمدي شامگاه يكشنبه در ديدار با مدير سازمان مديريت صنعتي نمايندگي استان كردستان و در راستاي اجرايي كردن تفاهم نامه همكاري ميان 2 سازمان افزود: نياز است دوره هاي آموزشي اصول و فنون مذاكره و بازاريابي آموزشي براي مديران و مؤسسان آموزشگاه هاي آزاد فني و حرفه اي سطح استان در قالب اين تفاهم نامه برگزار شود.
وي انعقاد كنسرسيوم با كانون انجمن صنفي آموزشگاه هاي آزاد كردستان و سازمان مديريت صنعتي نمايندگي استان را از راهكارهاي اجرايي كردن اين تفاهم نامه ذكر كرد و گفت : استفاده از پتانسيل بالاي كانون انجمن صنفي آموزشگاه هاي آزاد استان مي تواند كمكي موثر در راستاي توسعه فعاليت هاي سازمان مديريت صنعتي نمايندگي استان كردستان باشد.
احمدي با اشاره به ظرفيت هاي استان كردستان در حوزه فناوري اطلاعات اظهار كرد: اداره كل آموزش فني و حرفه اي كردستان با بهره گيري از ظرفيت 125 آموزشگاه آزاد فني و حرفه اي خود در سطح استان، وجود كانون انجمن صنفي آموزشگاه هاي آزاد و پنج انجمن صنفي مي كوشد گامي موثر و مفيد را در راستاي توسعه بيش از پيش آموزش هاي مهارتي بردارد.
به گفته وي، ارائه خدمات مشترك آموزشي در زمينه هاي شناسايي هاي حرفه اي، نيازسنجي آموزشي، تدوين استاندارد هاي مهارت آموزشي و اجراي دوره هاي آموزش مهارت و فناوري با استفاده از ظرفيت هاي طرفين، از جمله اهداف دنبال شده در اين تفاهم است.
وي اضافه كرد: همكاري در اجراي پروژه هاي جوايز ملي و مسابقات ملي و بين المللي مهارت و همايش هاي داخلي، ارتقاء سطح دانش فني و سطح شايستگي حرفه اي منابع انساني، آينده پژوهي و شناسايي مشاغل موجود بنگاه هاي اقتصادي كشور از ديگر اهداف اين تفاهم نامه است.
در ادامه اين جلسه مدير سازمان مديريت صنعتي نمايندگي استان كردستان نيز ضمن ابراز خرسندي از انعقاد اين تفاهم نامه بين سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور و سازمان مديريت صنعتي از آمادگي اين نمايندگي در كردستان در راستاي اجرايي كردن بخش هاي اين تفاهم نامه خبر داد.
خالد شبلي گفت: سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور به عنوان تنها متولي رسمي ارائه آموزش هاي مهارتي غيررسمي در سطح كشور داراي ظرفيت ها و پتانسيل هاي مناسبي در جهت تربيت نيروي متخصص و توانمند است.
وي ادامه داد: سازمان فني و حرفه اي با دارا بودن امكانات و تجهيزات مناسب يكي از اركان توسعه استان كردستان است و بايد از اين پتانسيل به خوبي بهره برد.
شبلي افزود: سازمان مديريت صنعتي نمايندگي كردستان از سال 1375 در استان كردستان مشغول به فعاليت در حوزه هاي مديريت، فناوري اطلاعات و ارتباطات و حسابداري شده و توانسته است در اين حوزه ها به خوبي به رسالت هاي آموزشي خود عمل كند.
در پايان جلسه، 2 طرف بر تشكيل جلسات كارشناسي در خصوص اجرايي كردن تفاهم نامه و تهيه پيش نويس نهايي انعقاد آن به صورت استاني تاكيد كردند.
هم اكنون 119 آموزشگاه خصوصي و 12 مركز دولتي كردستان آموزش هاي فني و حرفه اي را به هنرجويان ارايه مي دهند.
در آموزشگاه هاي مراكز دولتي استان سالانه سه ميليون و 340 هزار نفر ساعت آموزش در 350 حرفه و 31 رشته مختلف انجام مي شود و در آموزشگاه هاي بخش خصوصي نيز سالانه يك ميليون و 250 هزار نفر ساعت آموزش در 213 حرفه و در 24 رشته مختلف انجام مي شود.
سالانه بيش از 23 هزار نفر در مراكز آموزشي فني و حرفه اي استان كردستان در رشته هاي مختلف آموزش مي بينند.
7355/1904
**خبرنگار: وريا كرمي/انتشار دهنده: مسعود احمدي
** آگاهي از آخرين اخبار استان كردستان در كانال زير:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
دوره هاي آموزشي فرهنگ سازماني براي كاركنان فني و حرفه اي برگزار شود
۹ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۱۸
کد خبر:
82445660
سنندج- ايرنا- مديركل آموزش فني و حرفه اي كردستان با اشاره به اهميت آموزش نيروي انساني گفت: برگزاري دوره هاي آموزشي فرهنگ سازماني براي كاركنان اداره كل آموزش فني و حرفه اي يك ضرورت است.