استاد علاء الدين قاسمي روز شنبه در حاشيه همايش تجليل فعالان و پيشكسوتان تعزيه خراسان شمالي با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه با تلاش هاي فراوان تعزيه را به خارج مرزها برديم اظهاركرد: اخيرا يكي از بزرگ مردهاي تئاتر دنيا به همراه گروهي كه وارد ايران شده بود با مشاهده تعزيه خواني بسيار متاثر شده و اين هنر نمايشي و آييني را به شدت مورد تشويق قرار داد.
قاسمي با بيان اينكه تعزيه از جذابيت بسيار بالايي برخوردار است افزود: تعزيه ايران به عنوان ميراث معنوي كشور در يونسكو ثبت شد ولي متاسفانه هيچ گونه حمايتي از اين هنر اصيل ايراني صورت نمي گيرد.
عضو هيات مديره انجمن تعزيه ايرانيان با باين اينكه 60 سال است در عرصه هنر تعزيه مشغول به فعاليت است گفت: براي زنده نگه داشتن اين ميراث ماندگار و انتقال ان به نسل هاي بعدي بايد اين آيين نمايشي هر چه باشكوه تر برگزار شود تا با كمك هاي مالي و حمايت هاي دستگاه هاي متولي بتوان آن را به نسل آينده انتقال داد.
همايش تجليل فعالان و پيشكسوتان تعزيه خراسان شمالي به ميزباني شيروان با حضور مسئولان كشوري، استاني و شهرستاني و تعزيه خوانان اين استان امروز شنبه در مجتمع فرهنگي هنري غدير شيروان در حال برگزاري است.
شهرستان شيروان با 157 هزار نفر جمعيت به عنوان دومين شهرستان پرجمعيت خراسان شمالي در 60 كيلومتري شرق بجنورد قرار دارد.
7186/1744
خبرنگار: فاطمه مقدسي باجگيران** انتشار دهنده: علي اصغرافتاده
عضو هيات مديره انجمن تعزيه ايرانيان:
تعزيه خواني مزيت انحصاري براي جذب گردشگران داخلي و خارجي است
۱۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۰۶
کد خبر:
82451295
بجنورد- ايرنا- عضو هيات مديره انجمن تعزيه ايرانيان با بيان اينكه هم اكنون گردشگري در تعزيه ايران جايگاهي ندارد اظهار كرد: تعزيه مختص ايران است و مانند بناهاي تاريخي سنتي ايران ريشه در مذهب ما دارد كه مزيت انحصاري براي جذب گردشگران داخلي و خارجي است.