به گزارش ايرنا، محمدرضا پاكدامن پنجشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: اين اسناد شامل وصيت نامه، دست نوشته، عكس، فيلم، زندگي نامه و خاطره شهداست كه با هدف انتقال پيام و اسناد شهدا به نسل آينده صورت گرفته است.
وي بيان داشت: براي زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا، نصب تصاوير شهدا در سطح شهرها و روستاهاي هرمزگان در دستور كار است و تاكنون 100 متر مربع تصاوير شهدا در اندازه هاي مختلف توسط سازمان ها و نهادهاي مختلف استان تهيه و نصب شده است.
مديركل بنياد شهيد هرمزگان همچنين به برنامه هاي اين اداره كل اشاره كرد و گفت: مهم ترين محور برنامه هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران اجراي فعاليت هاي مختلف فرهنگي و مذهبي است كه در طول سال با همكاري مردم و خانواده هاي شاهد ، ايثارگر و دستگاه هاي اجرايي در سطح استان برگزار شد.
وي ادامه داد: مصاحبه با والدين شهدا و ايثارگران، جمع آوري و ديجيتالي كردن آثار شهدا و ايثارگران بصورت مكتوب، استاندارد سازي بايگاني اسناد شهدا و ايثارگران، تهيه و چاپ يادنامه شهدا، برنامه راديويي و تلويزيوني در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، يادواره هاي شاهد و ديگر مراسم هاي ملي و مذهبي از مهم ترين برنامه هاي سالجاري اين نهاد است.
پاكدامن به برنامه هاي روز 22 اسفندماه به عنوان بزرگداشت شهدا در استان اشاره كرد و گفت: اين برنامه ها شامل حضور خانواده هاي شهدا، جانبازان و ايثارگران در برنامه تلويزيوني 'شوبندر' روز شنبه 21 اسفند، سركشي از خانواده هاي شاهد و ايثارگر، حضور پررنگ خانواده هاي شهدا و جانبازارن و ايثارگران در نماز جمعه روز 20 اسفند، روايتگري فرزندان شهدا در مدارس، دانشگاه ها و ساير مجامع عمومي استان و غيره مي باشد كه با محوريت فعاليت هاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه و بين نسل جوان برگزار مي شود.
هم اكنون بنياد شهيد هرمزگان به 17 هزار نفر از خانواده هاي شاهد، جانباز و ايثارگران خدمات ارائه مي دهد.
استان هرمزگان داراي يكهزار و 200 شهيد، پنج هزار جانباز و 340 آزاده است.
7195/6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده **انتشار دهنده: خليل تنيده
بندرعباس- ايرنا - مديركل بنياد شهيد وامور ايثارگران هرمزگان گفت: 2500 سند از شهداي اين استان تاكنون بايگاني و استاندارد سازي شده است.