به گزارش ایرنا، علی عباس كمری روز پنجشنبه در آئین تجلیل از نخبگان و سرآمدان برتر شاهد و ایثارگر استان ایلام اظهار كرد: بخش زیادی از افراد نخبه كشور در رشته های مختلف علمی از بین جامعه ایثارگران و فرزندان شهدا هستند ولی تاكنون نتوانسته ایم در زمینه خدمات رسانی به این افراد موفق باشیم و امتیازاتی كه بنیاد ملی نخبگان برای افراد زیرمجموعه خود قائل می شود ، شامل این افراد نمی شد.
وی افزود: با رایزنی های صورت گرفته با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ برخورداری این افراد از امتیازات بنیاد ملی نخبگان مورد بررسی و موافقت كمیسیون اجتماعی هیات دولت قرار گرفته و بزودی در هیات وزیران نیز به تصویب خواهد رسید كه تحقق این امر به انجام فعالیت های این نخبگان كمك شایانی خواهد كرد.
مدیركل مركز دانش پژوهان و تشكل های ایثارگری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران یادآور شد: ایثارگر فرد توانمندی است كه استعدادها و توانایی های خود را به منصه ظهور رسانده و براساس ارزیابی های صورت گرفته میزان تولیدات علمی نخبگان ایثارگراز میانگین كشوری بالاتر است.
كمری تاكید كرد: امسال سه هزار و 500 مقاله علمی توسط نخبگان شاهد و ایثارگر تولید، 540 كتاب تخصصی در حوزه های مختلف از سوی این افراد منتشر و 2 هزار طرح پژوهشی نیز ارائه شده است.
وی با اشاره به اینكه رتبه نخست كنكور سراسری در رشته ریاضی فیزیك امسال ازایثارگران بود كه بدون استفاده از سهمیه، این موفقیت را كسب كرد، افزود: 9 نفر ازافراد دارای رتبه تك رقمی در كنكور سراسری نیز از میان ایثارگران بوده كه از سهمیه استفاده نكرده بودند.
كمری با تاكید بر ضرورت نقش آفرینی جامعه ایثارگران در تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: مركز دانش پژوهان و تشكل های ایثارگری باید اتاق فكر مدیران اجرایی باشد و مسئولان از ایده ها و خلاقیت های این افراد برای پیشبرد امور بهره بگیرند.
به گفته وی؛ در این مسیر نقشه علمی تهیه و چالش ها و تهدیدهای پیش روی نخبگان ایثارگر و چشم اندازها نیز فراهم شده است.
وی نبود بانك اطلاعاتی را از مشكلات جامعه نخبگان ایثارگر عنوان كرد و افزود: با تلاش های صورت گرفته هم اكنون این بانك تهیه شده و اطلاعات آن به صورت آنلاین در اختیار افراد قرار می گیرد.
وی كمك به تجاری سازی ایده های نخبگان ایثارگر را از برنامه های پیش روی این مركز برشمرد و یادآور شد: امسال 160 اختراع بین المللی و 650 اختراع داخلی توسط نخبگان ایثارگر به ثبت رسیده است و در راستای حمایت بیشتر پارك علم و فناوری ویژه این افراد راه اندازی می شود.
كمری توسعه تشكل های ایثارگری را از دیگر برنامه های این مركز اعلام كرد و گفت: تعداد این تشكل ها از 35 مورد به بیش از 200 مورد افزایش یافته است.
در پایان این آئین از تعدادی از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان ایلام تجلیل شد.
6119/6034/1648
خبرنگار: حسن كهزادیان** انتشار : شهریار حیدری فر
ایلام - ایرنا - مدیركل مركز دانش پژوهان و تشكل های ایثارگری سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به انتشار 540 كتاب تخصصی از سوی نخبگان ایثارگر، گفت: بزودی ایثارگران نخبه از امتیازات و خدمات بنیاد ملی نخبگان بهره مند خواهند شد.