۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۴۲
کد خبر: 82462865
T T
۰ نفر
رئيس مركز مطالعات وزارت ورزش: تعداد پژوهشگران ايران كمتر از استانداردها است

گرگان – ايرنا – رئيس مركز مطالعات و پژوهش هاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان گفت: تعداد پژوهشگران ايران در مقايسه با استانداردهاي جهاني كمتر است اما تلاش مي كنيم از همين رقم اندك براي افزايش تحقيق و پژوهش در بخش هاي مرتبط با جوانان و ورزش استفاده كنيم.

به گزارش دريافتي روز دوشنبه ايرنا، محمدرضا فضلي در نشست علمي پژوهشي دبيران شوراي پژوهش و فناوري ادارات كل ورزش و جوانان استان هاي منطقه يك كشور در گرگان اظهار كرد: سال گذشته 145 پژوهش در بخش هاي ورزش و جوانان در سامانه سمات وزارت علوم ثبت شد كه اميدواريم اين پژوهش ها با فراهم كردن شرايط مناسب به مرحله اجرا درآمده و از اعتبارات پژوهشي برخوردار شود.
وي بيان كرد: شوراي پژوهش در 31 اداره كل استان هاي كشور راه اندازي شده و در اين شورا 130 عضو هيات علمي و اساتيد دانشگاه ها و پژوهشگران مشغول انجام پژوهش و تحقيق و همكاري در حوزه موضوعات مرتبط با جوانان و ورزش هستند.
رئيس مركز مطالعات و پژوهش هاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان افزود: اميدواريم با انجام فعاليت هاي پژوهشي اميد جوانان و انگيزه ورزش كردن را افزايش داده و به مديريت دانايي محور ورزش و جوانان استان ها كمك كنيم.
فضلي گفت: سرمايه گذاري در تحقيق و پژوهش از عوامل توسعه كشور است و امروزه همه كشورهاي پيشرفته و در حال توسعه در تلاش بوده تا بر حجم سرمايه گذاري هاي تحقيقاتي خود بيافزايند.
وي ادامه داد: كشورهاي پيشرفته براي حفظ موقعيت خود و افزايش برتري در صحنه رقابت هاي بين المللي، در تحقيقات سرمايه گذاري مي كنند و كشورهاي در حال توسعه نيز دريافته اند كه براي رسيدن به رشد و توسعه واقعي و حل و رفع مسائل و مشكلات اجتماعي راهي جز سرمايه گذاري در زمينه مطالعه و تحقيقات ندارند.
به گفته وي؛ تا زماني كه كشورها و نهادها و دستگاه هاي اجرايي از دستاوردهاي تحقيقات راهبردي و كاربردي در برنامه ريزي هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي بهره نبرند به توسعه پايدار به مفهوم واقعي دست نخواهند يافت.
وي به موانع پژوهش در كشور اشاره كرد و گفت: فقدان فرهنگ كار گروهي و ضعف سرمايه گذاري براي توليد دانش، قوانين و مقررات دست و پاگير و كمبود بودجه و امكانات از جمله موانع پژوهش در ايران است.
3091 /1648
تنظيم كننده : ميثم محسني ** انتشار : پري سالارنيا