به گزارش ایرنا، این طرح ها شامل كارخانه تولید كنسانتره آهن كیمیا معادن سپاهان كردستان، كارخانه تولید كنسانتره صبا نور كردستان و كارخانه تولید ایمپلنت های دندانی كردستان است.
**كارخانه تولید كنسانتره آهن كیمیا معادن سپاهان كردستان و طرح كارخانه تولید كنسانتره آهن شهرك بیجار از خدمات دولت تدبیر و امید برای فرآوری مواد معدنی با هدف تولید، اشتغال و ازرش افزوده بیشتر و جلوگیری از خام فروشی در استان است.
كارخانه تولید كنسانتره آهن كیمیا معادن سپاهان كردستان با ظرفیت اسمی 300 هزار تن كنسانتره آهن در سال احداث شده كه همزمان با بهره برداری از آن زمینه اشتغال 93 نفر فراهم شد.
این كارخانه در محل معدن و محدوده سراب شهرستان بیجار در زمینی به مساحت 20 هزار متر مربع احداث شده و برای احداث آن 220 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
**كارخانه تولید كنسانتره آهن شهرك بیجار كردستان نیز با ظرفیت اسمی 675 هزار تن كنسانتره آهن در سال احداث شده و با آغاز به كار این كارخانه زمینه اشتغال 90 نفر به صورت مستقیم فراهم شده و در محل معدن، در شهرك بیجار در زمینی به مساحت 150 هزار متر مربع با صرف 581 میلیارد ریال سرمایه گذاری احداث شده است.
كارخانه تولید ایمپلنت های دندانی كردستان كه توسط بخش خصوصی و با حمایت های دولت احداث شده نیز با ظرفیت اسمی تولید 200 هزار عدد ایمپلنت دندانی در سال همزمان با سفر رئیس جمهوری به بهره برداری رسید.
با آغاز به كار این كارخانه در نخستین روزهای سال 96 زمینه اشتغال دائم 41 نفر از شهروندان منطقه فراهم شد و این كارخانه در محل شهرك صنعتی دهگلان و در 2 هزار و 470 متر مربع احداث شده كه برای احداث و تجهیز آن 72 میلیارد ریال هزینه شده است.
در سفر رئیس جمهوری و هیات همراه به كردستان چند طرح بزرگ صنعتی، كشاورزی، انرژی و عمرانی به ارزش بیش از 27 هزار و 500 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.
میزان اشتغال زایی این طرح ها 6 هزار شغل مستقیم است كه شامل پنج طرح بزرگ صنعتی از جمله كارخانه های لاستیك بارز كردستان، تولیدی های كنسانتره آهن صبانور و كیمیا معادن سپاهان و كیمیا كاشت اطبا، آبگیری دو سد مخزنی چراغ ویس سقز و سد زیویه كامیاران است.
تكمیل 18.5 كیلومتر از كریدور شمال-جنوب كشور (مسیر سنندج-دیواندره)، تكمیل 30 كیلومتر راه روستایی، تكمیل یك هزار و 170 واحد مسكن مهر، آبرسانی از سد چراغ ویس به شهر سقز، پایان عملیات اجرایی سد قوچم دهگلان، بهره برداری از تصفیه خانه سریش آباد از دیگر طرح هایی است كه امروز با حضور رئیس جمهوری به بهره برداری می رسد.
بهره برداری از چهار طرح احداث و افزایش پست های برق استان شامل پست های 63.20 كیلووات بهاران سنندج، نظام آباد قروه، نگل سرآوباد و مریوان، افتتاح هفت طرح مخابراتی در قالب 833 طرح ایجادی و توسعه ای و احداث 100 ایستگاه دیجیتال روستایی صدا و سیما از دیگر برنامه های سفر رئیس جمهوری به كردستان است.
آغاز عملیات اجرایی باند دوم گردنه صلوات آباد و محور كامیاران - سروآباد با 760 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده از دیگر برنامه هایی كه است در دومین سفر رئیس جمهوری به كردستان برنامه ریزی شده است.
رئیس جمهوری و كاروان تدبیر و امید در نخستین سفر خود به كردستان روز یكشنبه چهارم مرداد 1394 مهمان مردم استان بودند.
طبق سرشماری نفوس و مسكن سال 1395، جمعیت كردستان یك میلیون و 603 هزار و 11 نفر است كه از این تعداد 70.8 درصد در مناطق شهری و 29.2 درصد هم در مناطق روستایی استان ساكن هستند.
3034/1904
** خبرنگار: حسن حسین زاده/انتشار دهنده: مسعود احمدی
سنندج- ایرنا- سه طرح صنعتی با اعتبار 873 میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم برای 224 نفر روز شنبه همزمان در سفر رئیس جمهوری به سنندج به بهره برداری رسید.