بهگزارش گروه فرهنگي ايرنا از ستاد مركزي هماهنگي خدماتسفر، محمدحسن طالبيان، معاون ميراثفرهنگي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري روز دوشنبه تاكيد كرد: مرمت آثار تاريخي صرفاً در حوزه اختيارات يك نهاد مشخص نيست.
وي تصريح كرد: سياست دولت در مرمت و حفاظت از بناهاي تاريخي، جذب مشاركت مردم و جامعه است؛ از اين نظر، نقش سازمان ميراثفرهنگي در اين مهم صرفاً نقشي نظارتي با هدف افزايش مشاركت مردم بوده است.
طالبيان با اشاره به ورود بسياري از دستگاهها در حوزه مرمت آثار تاريخي تصريح كرد: در اصفهان بيش از 500 پروژه را شهرداري مرمت كرده كه نشاندهنده رويكرد متفاوت در حوزه حفاظت از آثار تاريخي است، چراكه اين كار فقط مربوط به يك دستگاه نيست و نيازمند جلب مشاركت مردم و مسئولان با يكديگر است.
معاون ميراثفرهنگي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري گفت: در مسير حفظ آثار و ابنيه تاريخي و ميراثفرهنگي بايد جامعه را به مشاركت بطلبيم؛ ضمن اينكه از حضور بخش خصوصي در اين حوزه بايد استقبال كرد و زمينه مرمت برخي آثار تاريخي و تبديل آن به مراكز خدمات بينراهي را فراهم كرد.
فراهنگ**3079** 1823 دريافت كننده: علي اسدي** انتشار دهنده: طاهره نبي اللهي
معاون ميراث فرهنگي اميدوار است
مرمت 900 اثر تاريخي با مشاركت مردم در سال جديد
۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۴۳
کد خبر:
82475707
تهران - ايرنا - معاون ميراثفرهنگي كشور گفت: پارسال 600 پروژه با مشاركت مردم و مالكان خصوصي مرمت شد كه اميد است امسال اين تعداد به 900 بناي تاريخي كه در حوزه ثبتملي ورود پيدا كردهاند برسد.