به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «حمیدرضا جانباز» روز شنبه افزود: امسال 11 هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور پیش بینی شده و 300 میلیون دلار نیز از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نیز تخصیص یافته است.
وی اضافه كرد: سال 96 نزدیك به یكهزار و 600 روستا آبرسانی خواهد شد و در این سال نزدیك به دو میلیون نفر دیگر از جمعیت روستایی از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی پایدار برخوردار میشوند.
این مقام مسئول، شاخص بهرهمندی جمعیت روستایی از شبكه آب آشامیدنی سالم، پایدار و بهداشتی را حدود 74 درصد ذكر كرد و گفت: هدفگذاری وزارت نیرو افزایش سه تا پنج درصدی این شاخص در سال 96 است كه به این ترتیب میزان برخورداری به 77 تا 78 درصد می رسد.
وی افزود: طرح «جهش در آبرسانی روستایی كشور» به عنوان مهمترین اقدام سال 1395 محسوب می شود و در واقع سال گذشته بیش از دو میلیون نفر از جمعیت روستایی از خدمات آب و فاضلاب و آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شدند و امسال نیز جهشی در تكمیل سامانههای فاضلاب خواهیم داشت و جمعیت تحت پوشش فاضلاب در شهرها نیز ارتقا پیدا خواهد كرد.
به گفته جانباز، بخش خصوصی در اجرای پروژههای آب و فاضلاب حضوری فعال دارد و اعتماد بخش خصوصی به پروژههای آب و فاضلاب پیامد حضور گسترده آنها را به دنبال داشته و موجب اجرای با سرعت و كیفیت بالای پروژه ها شده است.
مدیرعامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور تصریح كرد: سال 95 از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی مبلغ 500 میلیون دلار معادل حدود 15 هزار میلیارد ریال برای این طرحها تخصص یافت و همه این اعتبار محقق شد؛ از محل اعتبارات پیوست قانون نیز نزدیك به چهار هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت كه كمتر از 30 درصد آن جذب شد.
به گزارش ایرنا، پیشتر «ستار محمودی» قائم مقام وزیر نیرو اظهار داشت، اجرای برنامه آبرسانی به سه هزار و 200 روستا با جمعیتی افزون بر 2 میلیون نفر در سال 1395، شمار روستاییان بهره مند از آب شرب سالم در دولت یازدهم را به پنج میلیون و 200 هزار نفر رساند.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام ** 3065 ** 1559** تنظیم كننده: محمد ملك دار ** انتشاردهنده: حسین عضدی فسا
مدیرعامل آبفا اعلام كرد:
آبرسانی به 92 درصد از جمعیت روستایی كشور تا پایان برنامه ششم
۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۰۴
کد خبر:
82485817
تهران- ایرنا- مدیرعامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور گفت: براساس برنامه ریزی به عمل آمده، میزان جمعیت برخوردار از آب سالم و بهداشتی و خدمات فاضلاب تا پایان برنامه ششم توسعه باید به حدود 92 درصد برسد.