به گزارش ایرنا محمد هادی ایازی روز پنجشنبه در نخستین مجمع استانی سلامت در یزد افزود: رویكرد سلامت محور به معنی استفاده از ظرفیت های مختلف در حوزه سلامت است كه این امر با مشاركت مردمی امكانپذیر است.
وی اظهار كرد: استان یزد با توجه به سابقه دیرینه مطلوب در حوزه بهداشت و درمان، استان پیشگام در تشكیل نخستین مجمع استانی سلامت است و تاكنون اقدامات فوق العاده تاثیرگذار توسط مجمع استانی سلامت یزد انجام شده است.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای دست اندركاران و متولیان سلامت استان در تشكیل نخستین مجمع استانی سلامت بر ضرورت تشكیل مجمع شهرستانی سلامت با حضور فرمانداران و مدیران شهرستانهای استان تاكید كرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی یزد هم گفت: در حال حاضر در ٣٤٩ نقطه استان، خدمات فعال بهداشتی و درمانی به مردم ارائه می شود.
محمد حسن لطفی افزود: با راه اندازی سامانه یكپارچه بهداشتی و تشكیل پرونده الكترونیك، تاكنون اطلاعات بیش از ٤٥ درصد جمعیت استان یزد جمع آوری و ثبت شده است.
وی تصریح كرد: در حوزه درمانی، تعداد ١٤ بیمارستان در بخش دانشگاهی با برخورداری از 2 هزار و ١٠٠ پرستار و ٤١٧ پزشك متخصص و هفت بیمارستان در بخش خصوصی فعالیت می كنند.
لطفی افزود: در حال حاضر تعداد 2 هزار و ٥٧٢ تخت بیمارستانی فعال در استان وجود دارد كه ٦٢ درصد مربوط به بخش دولتی و ٣٨ درصد به بخش خصوصی تعلق دارد .
هم اكنون در یزد 12 بیمارستان دانشگاه علوم پزشكی و هفت بیمارستان غیردانشگاهی فعالیت میكنند كه بیشتر بیماران آن بویژه در بخش بستری از استان های جنوب و جنوب شرق كشور می باشد.
مجمع ملی سلامت با هدف افزایش مشاركت بخشهای مختلف دولتی و غیر دولتی تشكیل شده است و اعضای شورای سلامت كشور، اعضای شورای سلامت استانها، انجمن های علمی و خیریههای حوزه سلامت درنشست های این مجمع حضور دارند و سیاستهای سلامت هر سال در این مجمع سالانه اعلام میشود.
2088/ 5054 خبرنگار: كبری دانشی دهج ** انتشار: بهنام احمدی *
irnayazdd@
قائم مقام وزیر بهداشت: مشاركت مردم محور اصلی توسعه سلامت است
۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۳۹
کد خبر:
82500246
یزد - ایرنا - قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشاركت های اجتماعی با بیان اینكه مشاركت مردم محور اصلی توسعه سلامت است گفت: اگر مدیریت سلامت بتواند زمینه مشاركت مردم را ایجاد كند به بزرگترین موفقیت دست یافته است.