۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳
کد خبر: 82503735
T T
۰ نفر
افزايش 68درصدي بودجه پارك علم وفناوري هرمزگان در سال جاري

بندرعباس - ايرنا - رئيس پارك علم و فناوري هرمزگان گفت: بودجه اين پارك در سال جاري با رقم 2 ميليارد و 116 ميليون تومان در مقايسه با سال گذشته كه يك ميليارد و 460 ميليون تومان بود 68 درصد افزايش داشته است.

به گزارش ايرنا علي فتي يكشنبه در نشست خبري با خبرنگاران اظهار داشت: عملكرد پارك هرمزگان باعث شد علاوه بر بودجه سالانه 200 ميليون تومان ديگر براي ارائه به 26 شركت هاي دانش بنيان مستقر، در اختيار اين مجموعه قرار گيرد.
وي ادامه داد: پارك هرمزگان دومين پارك علم و فناوري كشور است كه در بخش بودجه شاهد چنين افزايشي است.
وي اشاره كرد: محدوديت‌هاي فضاي فيزيكي و آزمايشگاهي مشكل هايي در افزايش بهتر و بيشتر عمل‌كرد پارك علم و فناوري هرمزگان در سال‌هاي گذشته ايجاد كرده بود كه اميد مي‌رود با توجه به تلمك ساختمان قديمي دانشگاه هرمزگان در خيابان آيت الله غفاري مرتفع شود.
رئيس پارك علم و فناوري هرمزگان ابراز داشت: با اين تملك فضايي به مساحت چهار هزار و 500 متر را مي‌توان به شركت هاي دانش بنيان و فعاليت‌هاي آزمايشگاهي و فناورانه اختصاص داد.
فتي عنوان كرد: قصد پارك علم و فناوري هرمزگان از تملك ساختمان ياد شده علاوه بر اختصاص فضا براي شركت هاي دانش بنيان و فعاليت هاي آزمايشگاهي ايجاد نماد شهري فناورانه در استان است.
وي اشاره كرد: برنامه بهره برداري از اين ساختمان براي 6 ماهه آينده طرح ريزي شده كه در بدترين حالت زمان بهره برداري بهمن سال جاري خواهد بود.
رئيس پارك علم و فناوري هرمزگان به احداث ساختمان پارك علم و فناوري در زمين روبه روي دانشگاه هرمزگان اشاره كرد و گفت: پس از راه اندازي اين مجموعه در حال ساخت قوانين مناطق آزاد در آن اعمال و معافيت هاي و تعرفه هاي مناسب و جذابي به شركت هاي مستقر در آن ارائه مي شود.
وي يكي از كاركردهاي ايجاد مجموعه پارك علم و فناوري در مقابل دانشگاه هرمزگان كه در فاصله 9 كيليومتري شرق شهر بندرعباس واقع شده را جذب دانشجويان و دانشگاهيان آن دانشگاه براي ايجاد شركت هاي فناورانه و دانش بنيان دانست.
فتا يادآور شد: البته براي بالا بردن استقبال دانشجويان و دانشگاهيان از رويدادها و رخدادهاي فناورانه در هرمزگان تفاهم نامه‌هايي با دانشگاه‌ها منعقد شده است.
وي خاطر نشان كرد: مدرسان دانشگاه‌ها مي‌توانند از مفاد اين تفاهم نامه ها براي ارتقاء خود بهره برده و دانشجويان نسبت به ايجاد كسب و كارهاي با خطر پذيري بالا اقدام كنند.
رئيس پارك علم و فناوري هرمزگان اشاره كرد: در بخش دانش آموزي با مشكل هاي كمتري نسبت به بخش دانشگاهي روبه رو هستيم به نحوي كه دفتر ثبت مالكيت پارك علم و فناوري استان 170 ايده دانش آموزي را به ثبت رسانده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع ايجاد شاخه‌هاي استاني صندوق نوآوري و شكوفايي اشاره كرد و گفت: درحالي كه استان هايي نظير خراسان جنوبي ، سمنان، اصفهان و يزد موفق به ايجاد اين صندوق شده‌اند ولي هرمزگان با وجود صنايع بزرگ و قدرتمند موفق به راه اندازي آن نشده است.
فتي بيان كرد: براي راه اندازي اين صندوق بخش خصوصي به همراه دولت بايد مشاركت داشته باشند كه دولت آمادگي خود را اعلام كرده و بخش خصوصي هرمزگان آن‌گونه كه بايد عمل نكرده است.
وي يادآور شد: بر اساس ساز و كار اين صندوق سهامداران آن از راه اندازي كسب درآمد توسط شركت هاي فناور تسهيلات گيرنده كسب درآمد مي‌كنند و علاوه بر آن امكان فروش سهام خود را دارند.
رئيس پالك علم و فناوري هرمزگان بيان كرد: كسي از بخش خصوصي و صنايع مستقر در هرمزگان خواهان صدقه نيست بلكه بياييد سهامدار اين صندوق استاني شوند.
3219/6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشي ** انتشار دهنده: خليل تنيده