فضای كسب و كار در كشور بهبود یافته است / سرمایه گذاران دنبال بازار سكه و ارز نیستند

تهران-ایرنا -مدیر صندوق كارآفرینی امید استان مركزی معتقد است:فضای كسب و كار در چهار سال گذشته بهبود یافته و انحراف پول نسبت به گذشته بهتر شده است و اكنون كسی نگران این نیست كه برای حفظ ارزش پول به سوی بازار سكه و ارز برود.

'احسان مهدوی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا،افزود:در سال گذشته صددرصد اقساطی كه به كارجویان متقاضی وام اشتغال پرداخت كرده بودیم به صندوق عودت داده شد.
وی توضیح داد:در سال های گذشته بازگشت اقساط به ٨٧ درصد رسیده بود.
وی تصریح كرد: ناامنی كه در سال های گذشته در بازار مالی بود،احساس ناامنی را در اذهان مردم دامن می زد به طوری كه همواره نگرانی از داشتن ریال مردم را از فكر كار و اشتغال دور می كرد.
مهدوی تصریح كرد: به دلیل همین پیش از سال 92 ،تسهیلات صندوق كارآفرینی امید به غیر از كار و تولید هزینه می شد.
وی با بیان انكه صندوق كارافرینی امید تسهیلات را به افراد مجرب می دهد،بیان داشت:هم اكنون تعامل صندوق با دستگاهها افزایش یافته و پرداخت تسهیلات با استفاده از این تعامل پرداخت می شود.
به گفته مهدوی، اشتغال هایی كه با پرداخت تسهیلات ایجاد می شوند همواره از سوی صندوق رصد خواهند شد تا زمانی كه این مشاغل منجر به اشتغال پایدار شوند.صندوق كارآفرینی امید فعالان عرصه اشتغال را تنها نمی گذارد و در صورتی كه مشاهده كند اشتغال ایجاد شده باز هم جای افزایش دارد با دادن تسهیلات در نوبت های بعدی برای توسعه اشتغال تلاش می كند.
این مقام مسوول در صندوق كارآفرینی امید گفت:اشتغال هایی كه در استان مركزی ایجاد می شود به طور عام در بخش خدمات مولد است و ظرفیت بالایی برای توسعه دارد.
وی یاداور شد:زیرساختها نظیر راههای ارتباطی در استان مركزی فراهم است بنابراین اتصال به بازارهای استان های دیگر براحتی فراهم می شود.
مهدوی با اشاره به جمعیت استان مركزی گفت :این استان بیش از ١.٤ میلیون نفر جمعیت و بیش از ٤٥٥ هزار خانوار دارد.از جمعیت
استان(یك میلیون و ٩٩هزار نفر)در مناطق شهری استان زندگی می كنند.
وی تاكید كرد :تلاش های دولت تدبیر و امید برای توسعه اشتغال بی نظیر بود.شان مردم بالاتر از این است كه فقط با دادن وام آنها را رها كنیم.
مهدوی معتقد است:اشتغال ولو با درآمد اندك كرامت انسان ها
را حفظ می كند كه باید به آن احترام گذاشت و برای ارتقا ثروت در جامعه تلاش كرد.
وی بیان داشت:برخی از طرحهای كارآفرینی امید در استان مركزی كه منجر به ایجاد شغل شده است ممكن است درآمد بالایی برای شاغلانی كه بكار گرفته می شوند، ایجاد نكند اما آنچه كه مهم است شغل ایجاد می شود و انسانها از منزلت اجتماعی برخوردار می شوند.
در سفری كه خبرنگار ایرنا به استان مركزی داشت به همراه مدیر صندوق كارآفرینی امید از برخی طرحهای اشتغال در این استان دیدن كرد.
اشتغال در حوزه گردشگری با تاكید بر بوم گردی،تولید پوشاك، تولید واكس و برخی از قطعات كفش،تاسیس مركز فرهنگی برای عرضه صنایع دستی،تولید فرش دستباف، تولید ذغال،تولید ابزارهای فلزی،صنایع تبدیلی در مواد غذایی و برخی از مشاغل دیگر از جمله طرح هایی است كه با تسهیلات صندوق كارآفرینی امید در استان مركزی راه اندازی شده است.
استان مركزی،از جمله استان های ایران است كه دارای پیشینه بالا در حوزه صنعت است. در كنار صنعت ،بخش كشاورزی و خدمات قابلیت های بیشماری برای توسعه اشتغال دارد.
شهرستانهای اراك، محلات، ساوه، تفرش، خمین، فراهان، دلیجان، شازند، آشتیان، كمیجان، زرندیه و خنداب هر كدام به دلیل قابلیت های بیشمار طبیعی، فرهنگی و تاریخی برای توسعه گردشگری در این استان محسوب می شوند.
اقتصام**9123 *1579*خبرنگار: زهره دریغ گفتار**انتشار :مرضیه فاتحی