رضا مرادي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: از ساعات پاياني امروز با ورود يك موج كم دامنه لايه هاي مياني جو بر ميزان ناپايداري ها اضافه خواهد شد.
وي بيان كرد: اين ناپايداري ها از فردا (سه شنبه) ابتدا در مناطق غربي كشور و پس از آن در نواحي غربي و مركزي تاثير مي گذارد.
مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي ادامه داد: وضعيت هواي اين استان در عصر امروز (دوشنبه) به صورت قسمتي ابري تا ابري، گاهي رگبار، رعد و برق و وزش باد پيش بيني مي شود.
مرادي عنوان كرد: وضعيت هوا در روز سه شنبه به صورت قسمتي ابري، تا ابري در ساعات بعد ازظهر گاهي رگبار و رعد و برق احتمال تگرگ و وزش باد، در روز چهارشنبه به صورت نيمه ابري تا ابري گاهي رگبار، رعد و برق و احتمال تگرگ و وزش باد شديد و در پنجشنبه به صورت كمي تا نيمه ابري، احتمال رگبار و رعد و برق و وزش باد شديد پيش بيني شده است.
وي بيان كرد: شازند با كمينه دماي 6 درجه سانتيگراد بالاي صفر خنك ترين و ساوه با بيشينه دماي 26 درجه سانتيگراد بالاي صفر گرمترين شهر اين استان در 24 ساعت گذشته بوده است.
مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي اضافه كرد: در 24 ساعت گذشته، 6 دهم ميليمتر بارندگي در آشتيان، 2 و نيم ميليمتر در اراك، چهار ميليمتر در تفرش، هشت دهم ميليمتر در خمين، سه و 2 دهم ميليمتر در خنداب، 6 دهم ميليمتر در دليجان، يك و هشت دهم ميليمتر در ساوه، چهار دهم ميليمتر در شازند، 2 و 9 دهم ميليمتر در غرق آباد، سه و يك دهم ميليمتر در كميجان و هشت دهم ميليمتر در محلات باريده است.
از ابتداي سال زراعي جاري (اول مهرماه سال 95) تاكنون 287 و سه دهم ميليمتر بارندگي در استان مركزي به ثبت رسيده است.
3005/6013/خبرنگار: معصومه صفري***انتشاردهنده:مژگان حيدري
اراك - ايرنا - مسئول پيش بيني اداره كل هواشناسي استان مركزي گفت: ناپايداري هاي جوي هوا در اين استان در هفته جاري و روزهاي پاياني آن نيز تداوم دارد.