به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از پايگاه اينترنتي ساينس ديلي، براساس مطالعه اي كه در چهارمين كنگره جهاني نارسايي قلب ارائه شد، بيكاري با افزايش 50 درصدي خطر مرگ بيماران مبتلا به نارسايي قلبي ارتباط دارد. در اين مطالعه، محققان با بررسي وضعيت بيش از 20 هزار بيمار مبتلا به نارسايي قلبي، همچنين متوجه شدند احتمال مرگ ناشي از بيكاري بيشتر از سابقه بيماري ديابت يا سكته مغزي است.
دكتر راسموس رورس محقق بيمارستان دانشگاه كپنهاگ و نويسنده اصلي اين مطالعه گفت: شغل داشتن باعث بهبود سلامتي و عملكرد افراد مي شود و اخراج از كار باعث افزايش خطر ابتلا به افسردگي، مشكلات رواني و حتي خودكشي مي شود.
وي افزود: در بيماران جوان مبتلا به نارسايي قلبي، وضعيت اشتغال مي تواند شاخصي بالقوه براي بقا و يا مرگ آنها باشد.
در اين مطالعه، تمامي بيماراني كه در سن اشتغال (18 تا 60 سال) بودند و بين سال هاي 1997 و 2012 براي اولين بار به دليل ابتلا به نارسايي قلبي بستري شده بودند، بررسي شدند. از 21 هزار و 445 بيماري كه اولين بار به دليل نارسايي قلبي بستري شده بودند، تعداد 11 هزار و 880 نفر (55 درصد) شاغل بودند.
در طي 1005 روز ميانگين ايام پيگيري وضعيت بيماران بستري شده، مشخص شد كه 16 درصد از بيماران شاغل و 31 درصد از بيماران غيرشاغل جان سپردند؛ همچنين 40 درصد از بيماران شاغل و 42 درصد از بيماران غيرشاغل به دليل نارسايي قلبي مجددا در بيمارستان بستري شدند.
پس از تطابق سن، جنسيت و سطح آموزش مشخص شد كه بيماران مبتلا به نارساني قلبي كه ابتدا بيكار بودند، در قياس با بيماران شاغل 50 درصد بيشتر با خطر مرگ روبرو بودند و 12 درصد بيشتر در معرض بستري شدن مكرر در بيمارستان به خاطر نارسايي قلبي قرار داشتند.
علمي **1311**
مترجم:محمدعلي صنايعي**انتشار: زهره محتشمي پور
تهران– ايرنا- محققان دانماركي براساس يك مطالعه جديد اعلام كردند كه بيكاري براي مبتلايان به نارسايي هاي قلبي خطرناك است و مي تواند آنها را بيشتر از ابتلا به ديابت و يا سكته مغزي، در معرض خطر مرگ قرار مي دهد.