نجفقلی حبیبی روز یكشنبه در حاشیه سی امین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: وقتی افراد وارد فضای گفت وگو می شوند، فراموش می كنند باید به سوال مطرح شده پاسخ دهند، مساله ای كه در دو مناظره قبلی شاهد آن بودیم.
وی با بیان اینكه نامزدها در مناظره های قبلی وارد فضای چالش یكدیگر شدند، ادامه داد: این افراد فراموش نكنند كه باید درباره مساله سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به ارائه دیدگاه خود بپردازند و به این پرسش پاسخ دهند كه در صورت رییس جمهور شدن چه برنامه هایی را در حوزه های مختلف خواهند داشت.
عضو هیات امنای سازمان اسناد و كتابخانه ملی ادامه داد: قرار بود مناظره ها فرصتی برای بیان دیدگاه 6 نامزد انتخابات ریاست جمهوری باشد نه آنكه به عمكردهای گذشته اشاره شود چیزی كه خارج از فضای اخلاق است.
وی افزود: مناظره ها می توانست فرصت مناسبی برای افزایش معلومات و آگاهی های مردم باشد تا آنها هم از مسایل سیاسی، اقتصادی وفرهنگی غافل نباشند.
این استاد دانشگاه اظهار كرد: وقتی تخریب به میان می آید، افراد ناگزیر به پاسخگویی به یكدیگر هستند و بدین ترتیب فلسفه برگزاری مناظره فراموش و شعباتی ایجاد می شود.
رییس اسبق دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به نقش مجری در جلسات مناظره گفت: مجری می توانست این جلسات را پویاتر اجرا كرده و نامزدها را در شرایطی كه قصد تخریب یكدیگر را دارند به مسیر اصلی برگرداند درحالیكه مجری این مناظره ها فقط به خواندن سوالات بسنده كرد.
به گفته وی، در دو مناظره برگزار شده، نامزدها به هر نحوی كه می خواستند به سوالات پاسخ دادند.
حبیبی با بیان اینكه در مناظره ها شاهد كنایه زدن نامزدها به یكدیگر بوده ایم، گفت: وقتی در این مناظره ها كسی متهم به دروغ گویی می شود، ناچار در مقام پاسخ بر می آید و این باعث دور ماندن از هدف می شود.
سی امین نمایشگاه بین المللی كتاب تهران در شهر آفتاب از 13 تا 23 اردیبهشت ماه در شهر آفتاب برپا است.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و نخستین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه 29 اردیبهشت ماه برگزار می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، اسحاق جهانگیری، سید مصطفی هاشمی طبا، سید ابراهیم رئیسی، سید مصطفی میرسلیم و محمدباقر قالیباف نامزدهای انتخابات این دوره ریاست جمهوری هستند.
روز جمعه هشتم اردیبهشت ماه نخستین مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی برگزار شد و روز جمعه 15 اردبیهشت ماه دومین مناظره به موضوع سیاسی و فرهنگی اختصاص داشت.
قرار است آخرین و سومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه 22 اردیبهشت ماه با موضوع اقتصادی برگزار شود
فراهنگ ** 1085 ** 1880 ** خبرنگار: پروین اروجی * انتشار: امید غیاثوند
استاد دانشگاه و پژوهشگر:
نامزدهای ریاست جمهوری با كوبیدن رقیب از هدف اصلی دور می شوند
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۵۱
کد خبر:
82519460
تهران - ایرنا - استاد دانشگاه و پژوهشگر فلسفه با انتقاد از فضای تخریب حاكم در مناظره ها گفت: وقتی نامزدهای ریاست جمهوری رقیب را در مناظره ها تخریب كنند، از هدف اصلی و مورد نظر دور خواهند شد.