۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۰۲
کد خبر: 82521276
T T
۰ نفر
«تریبون انتخابات» ایرنا/آیا اولویت های كشور در مناظره ها بیان می شود؟/مردم چه می گویند؟

تهران - ایرنا - برخی مردم معتقدند كه مسایلی كه در مناظره ها مطرح می شود، اولویت های كاری نیست، بلكه بیشتر مچ گیری و تخریب رقیب است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) در آستانه دوازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری و همچنین برگزاری مناظره های انتخاباتی نامزدها، برنامه ای به عنوان «تریبون انتخابات» برگزار می كند، كه مردم می تواند نظرات خود را در مورد سوالهای مربوطه پشت تریبون مطرح كنند، دیدگاه هایی كه شنیدن آن خالی از لطف نیست.
سوال یكی از این برنامه ها این است كه آیا «اولویت های كشور در مناظره ها بیان می شود؟» كه پاسخ مردم به این پرسش را از نظر می گذرانیم:
برخی معتقدند كه نامزدها بگونه ای صحبت می كنند گویی در ایران زندگی نمی كنند، یا سوالات بسیار بد است و یا نامزدها به آنها پاسخ نمی دهند.
فردی دیگر می گوید: سوالی را هم كه مجری می پرسد پاسخ داده نمی شود، در سوالات فرهنگی بحث قاچاق را مطرح می كنند. باید بگونه ای سخن بگویند كه اگر فیلم خود را دیدند شرمنده مردم نباشند.
عده ای دیگر از مردم چالش نامزدها را بیشتر از برنامه هایشان می دانند، به گفته آنها همه چیز كلی گفته می شود و این كلی گویی عملا به هیچ نتیجه ای نمی رسد. از دیدگاه آنها مسایلی كه مطرح می شود اولویت كاری نیست بلكه بیشتر مچ گیری است. برنامه های آنها كل كل كردن با یكدیگر است.
فردی دیگر معتقد است مسایل خوبی توسط مجری مطرح می شود اما گاهی اوقات پاسخ ها قانع كننده یا جواب پرسش طرح شده نیست. در مناظره ها اولویت های اصلی مطرح می شود اما پاسخ هایی كه نامزدها می دهند، ارتباطی به سوال ندارد.
فردی دیگر تاكید می كند: مجری می تواند كاری كند كه نامزدها پاسخ سوال و برنامه خود را ارائه دهند. اینگونه كه مجری پرسش را مطرح می كند، مخاطب را به یاد مسابقه های تلفنی، مسابقه هفته و برنامه مرحوم ایرج نوذری می اندازد.
به گفته فردی دیگر، مناظره ها تاكنون كمكی به انتخاب مردم نكرده است. اولویت های اصلی كشور در مناظره ها مطرح نمی شود و بیشتر حالت مطرح كردن نقطه ضعف های یگدیگر و تخریب دارد.
به عقیده عده ای دیگر، نامزدها به جای اینكه برنامه های خود را برای آینده این كشور بیان كنند، بیشتر به حواشی می پردازند. نه تنها راه حل ها ارائه نمی شود بلكه اولویت ها و مشكلات نیز طرح نمی گردد.
برخی دیگر از مردم معتقدند: به هر قیمتی رای جمع كردن و در همین راستا از واقعیت ها دور شدن، كار درستی نیست، مناظره ها بیشتر دعوای بین نامزدهاست تا طرح اولویت های كشور.
آنها می افزایند: مردم از نامزدها برنامه و كار می خواهند كه تاكنون چیزی ندیده ایم.
فردی دیگر نیز نظر خود را اینچنین بیان می كند: اگر جای نامزدها بودم، عذرخواهی می كردم كه اگر در این 40 سال مشكلی وجود داشته، قرار نیست معجزه شود، قرار است تلاش شود تا وضعیت كشور بهتر شود اما مطالبی را كه ما از نامزدها می شنویم دعوای زرگری است.
مشروح گزارش تصویری «تریبون آزاد» با موضوع «آیا اولویت های كشور در مناظره ها بیان می شود؟» را می توان با مراجعه به نشانی اینترنتی http://www.irna.ir/fa/video/3454579/ مشاهده كرد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی در آستانه انتخابات پیش رو، با طرح موضوعات و سوژه های متنوع و نیز با هدف ایجاد بستری برای طرح توقعات و دغدغه های شهروندان و انعكاس آنها، گزارش تصویری «تریبون انتخابات» را اجرا می كند.
گزارش تصویری «تریبون انتخابات» تا در روز 29 اردیبهشت ماه مقابل خبرگزاری جمهوری اسلامی برپا است.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و نخستین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه 29 اردیبهشت ماه برگزار می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، اسحاق جهانگیری، سید مصطفی هاشمی طبا، سید ابراهیم رئیسی، سیدمصطفی میرسلیم و محمدباقر قالیباف نامزدهای انتخابات این دوره ریاست جمهوری هستند.
فراهنگ**9012 ** خبرنگار: زهرا امیری * انتشار: امید غیاثوند
۰ نفر