۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۲۰
کد خبر: 82530383
T T
۰ نفر
مجلس از توسعه گردشگری كشور در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی حمایت می كند

اصفهان - ایرنا - عضو كمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، از آمادگی مجلس برای حمایت از توسعه گردشگری كشور در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، محمد اسماعیل سعیدی در دیدار با تشكل های مردم نهاد اصفهان افزود: در راستای تحقق سیاست های ابلاغی رهبر فرزانه انقلاب به ویژه در مقوله اقتصاد مقاومتی معتقدیم این سیاست باید نگاه جدی تری به سه مقوله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری داشته باشد.
وی اظهار كرد: امروزه تمامی كارشناسان معتقدند گردشگری یكی ازمهم ترین شاخصه های توسعه كشور به شمار می رود، مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفته است تا با برنامه ریزی جامع در این حوزه، تمامی موانع و مشكلات موجود را بررسی و نسبت به رفع موانع قانونی توسعه گردشگری كشور عمل كند.
سعیدی تاكید كرد: كارشناسان فرهنگی در مجلس شورای اسلامی به این نتیجه رسیدند با توجه به توسعه گردشگری در استان هائی همچون اصفهان و فارس، كار بررسی مسائل گردشگری، بصورت میدانی از این دو استان بزرگ آغاز شود.
وی خاطرنشان كرد: با برپائی نشست هائی با فعالان سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به ویژه در حوزه تشكل های مردم نهاد به دنبال بررسی مسائل و مشكلات این صنعت از زبان فعالان این حوزه ها هستیم تا بتوانیم با تدوین قوانین جدید و یا اصلاح قوانین موجود، بصورت تمام قد از توسعه این صنعت در مجلس شورای اسلامی دفاع كنیم .
میرهادی قره سید رومیانی معاون امور مجلس و امور استان های سازمان میراث فرهنگی كشور نیز در این دیدار از اهتمام مجلس شورای اسلامی در حمایت از توسعه كشور در حوزه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد و گفت: اهم وظایف سازمان میراث فرهنگی در حال حاضر تشویق بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی است.
وی تصریح كرد: برون سپاری و حمایت از تشكل های مردم نهاد از جمله سیاستهای سازمان در راستای تشویق بخش خصوصی در فعالیتهای سازمان میراث فرهنگی است به گونه ای كه هم اكنون، سیمرغ توانائی سازمان میراث فرهنگی با حضور بخش خصوصی بال و پر گرفته و به اوج می رسد زیرا معتقدیم سازمان میراث فرهنگی بدون مشاركت تشكلها و بخش خصوصی بال و پر بسته است.
در پایان این نشست اعضای كمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با همراهی معاون امور استانها و مجلس سازمان میراث فرهنگی كشور و مدیر كل میراث فرهنگی استان با همراهی مدیر كل میراث فرهنگی استان اصفهان، از برخی بناهای تاریخی شهر اصفهان بازدید كردند.
همچنین بازدید از آثار تاریخی شهرستان های خمینی شهر، نجف آباد و تیران و كرون از دیگر برنامه های این هیات اعزامی به اصفهان بود.
استان اصفهان با بیش از 22 هزار بنا و اثر تاریخی كه یكهزار و 850 مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان نقش جهان، كاخ چهلستون، باغ فین كاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده، كانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
ت/6994 / 6022 خبرنگار:آرزو فلاح - انتشار دهنده : عمادی