به گزارش بامداد چهارشنبه ايرنا، روزنامه آمريكايي لس آنجلس تايمز نامه هاي برخي از خوانندگانش را منتشر كرد كه رابطه آمريكا با عربستان و ايران را زير سوال برده بودند.
در نامه يكي از اين خوانندگان آمده است: 'ايرانيان در انتخاباتي كه سه چهارم واجدان شرايط در آن شركت كردند به راحتي حسن روحاني را به رياست جمهوري برگزيدند. اين حجم مشاركت از كشور خود ما نيز بالاتر است.'
اين مخاطب در نامه خود با يادآوري اينكه در انتخابات گذشته مجلس ايران، معتدل ها و اصلاح طلبان قدرت خود را به نمايش گذاشتند، آورده است: اين هفته ترامپ به عربستان سعودي سفر كرد كه كشوري است بدون هيچ انتخابات ملي. اين كشور تحت حكومت يك خاندان است و جريان هاي افراطي وهابي بر بسياري از وجوه زندگي مردم تسلط دارند.
اين مخاطب در پايان نوشت: ما چنين كشوري را دوست خود مي دانيم و همچنان در دنيا مي چرخيم و دم از برابري، انتخابات آزاد، حق تعيين سرنوشت و دموكراسي مي زنيم.
يكي ديگر از خوانندگان روزنامه لس آنجلس تايمز با مقايسه عربستان كه پادشاهي مطلقه است با ايران كه انتخابات دارد، نوشت: در حالي كه كتاب مقدس (تورات و انجيل) در عربستان ممنوع است، مسيحيان و كليميان ايران در پارلمان اين كشور نماينده دارند.
وي همچنين درخصوص حمايت عربستان از تروريسم افزود: دولت عربستان از حمله 11 سپتامبر حمايت مالي كرد، در حالي كه تاكنون هيچ حمله تروريستي در آمريكا روي نداده كه با ايران ارتباط داشته باشد.
اين خواننده با ذكر اين نكته كه نيمي از دانشجويان ايران را زنان تشكيل مي دهند اما در عربستان زنان حتي حق رانندگي ندارند، پرسيده است: مي شود كسي براي من توضيح دهد كه چرا ما با عربستان بر عليه ايران متحد شده ايم؟
خواننده ديگري به سفر ترامپ به عربستان و استقبال پادشاه گونه از او اشاره كرد و نوشت: ترامپ خواهان مبارزه اي گسترده تر عليه تروريسم است، اما هرگز سخني از اين كه بيشتر مهاجمان 11 سپتامبر اهل عربستان بودند به ميان نمي آورد.
به نوشته اين خواننده، ترامپ همچنين به افراط گرايي حمله مي كند، در حالي كه فراموش كرده است كه القاعده و داعش بيشتر قدرتشان را از وهابيتي مي گيرند كه مورد حمايت حاكمان سعودي است.
دونالد ترامپ در نخستين سفر رسمي خود پس از حضور در كاخ سفيد عربستان و سپس سرزمين هاي اشغالي را برگزيد، سفري كه در پي آن قراردادهاي ميليارد دلاري فروش سلاح با حكام سعودي در پي داشت.دراين سفر ترامپ با طرح حربه شكست خورده ايران هراسي تلاش كرد كه حكومت هاي خودكامه را بدون وعده هاي اميدوار كننده، حمايت كند.
شبد**ع.آ**1010
مترجم:عليرضا آقازاده**انتشار :حسن معظمي
تهران – ايرنا – برخي از خوانندگان روزنامه لس آنجلس تايمز در نامه هايشان به سردبير اين روزنامه نوشتند: چرا ما ايران را كه در آن انتخابات رياست جمهوري برگزار و رئيس جمهوري ميانه رو انتخاب مي شود دشمن مي دانيم، اما با عربستان كه كشوري پادشاهي بوده و هيچ انتخاباتي ندارد دوست هستيم.