عبدالمحمد نجاتي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اعلام كرد:اين ميزان خوراك آبزيان گرمابي در مجتمع هاي توليد خوراك آبزيان چهارمحال و بختياري توليد شده است.
به گفته وي،براساس برآورد كارشناسان، سالانه 40 درصد از خوراك آبزيان كشور در اين استان با نظارت دامپزشكي توليد مي شود كه علاوه بر تامين نياز مزارع پرورش ماهي استان مازاد آن به 24 استان ديگر صادر مي شود.
وي، چهارمحال و بختياري را بزرگترين قطب توليد ماهيان سردابي كشور عنوان كرد و گفت: سالانه بيش از 21 هزار تن ماهي قزل آلا از 300 مزرعه فعال پرورش ماهي سردابي به صورت سالم و كنترل سلامت شده در اين استان توليد مي شود.
نجاتي تصريح كرد: اداره كل دامپزشكي با نظارت بر مزارع پرورش ماهي توسط 11 نفر مسئول فني بهداشتي و نيز انجام آزمايش هاي لازم، شرايط لازم براي صادرات محصولات توليدي مزارع ماهي استان را فراهم كرده است.
مديركل دامپزشكي چهارمحال و بختياري، رونق صدور مواد غذايي سالم و مشتري پسند به خارج از كشور را دستاوردهاي مهم دولت يازدهم در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي، خودكفايي و اشتغالزايي عنوان كرد.
به گزارش ايرنا، چهارمحال و بختياري با توليد سالانه بيش از 21 هزارتن ماهي سردابي و توليد 40 درصد از خواك ماهي كشور رتبه نخست پرورش ماهي سردابي كشور را دارد.
خبرنگار: مرتضي شاهوردي ** انتشار دهنده: محمود رئيسي
6199/2097
صادرات 150 تني خوراك ماهيان گرمابي از چهارمحال و بختياري به عراق
۱۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۲۴
کد خبر:
82551697
شهركرد- ايرنا- مديركل دامپزشكي چهارمحال و بختياري گفت: امسال مجوز سلامت صادرات 150 تن خوراك ماهي گرمابي (كپور) به كشور عراق، از سوي اين اداره صادر شد.