آرام حليم روز سه شنبه در نشستي با مدير كل فني و حرفه اي استان اردبيل افزود: تمام اقشار به ويژه جوانان ، دانشجويان و فارغ التحصيلان بايد از ظرفيت آموزش فني و حرفه اي استفاده كنند و كاري كه سازمان فني و حرفه اي با ارائه و آموزش مهارت به جوانان انجام مي دهد از كار ديگر سازمان ها در زمينه اشتغال موثرتر است.
وي آموزش هاي مهارتي را در توسعه و كاهش بيكاري مهم دانست و اظهار كرد: بدون توجه به مهارت افزايي نمي توان به اهداف در حوزه اشتغال و توليد دست يافت زيرا مدرك گرايي جوابگوي نياز توسعه نيست.
او گفت: با تكميل ساختمان فني و حرفه اي بخش جعفرآباد پنج كارگاه آموزشي در اين بخش فعال خواهد بود.
وي افزود: تاكنون يك ميليارد و 860 ميليون ريال براي ساختمان فني و حرفه اي بخش جعفرآباد هزينه شده و پيش بيني مي شود براي تكميل اين مجموعه 2 ميليارد ريال نيز هزينه شود.
به گزارش ايرنا از روابط عمومي فرمانداري بيله سوار ، مديركل آموزش فني و حرفه اي استان اردبيل نيز در اين جلسه گفت: سال گذشته 700نفر در قالب 30 رشته از طريق سازمان فني و حرفه اي شهرستان بيله سوار گواهي نامه مهارت فني و حرفه اي دريافت كردند كه پيش بيني مي شود امسال با افزايش كلاس هاي مهارت آموزي اين افراد افزايش يابد.
محمد پورقلي افزود: در سال گذشته 172 هزار و 699 ساعت آموزش مهارت فني و حرفه اي در بيله سوار ارائه شده و سهم استقبال بانوان از مهارت ها در اين شهرستان بيشتر از آقايان بوده است.
او اظهار كرد: رشته هاي خدماتي ، خياطي ، بافندگي ، آرايشگري و كامپيوتر بيشترين مهارت آموز را داشته است.
پورقلي با اشاره به اينكه كليد اشتغال در مهارت نهفته است اظهار داشت: اجراي طرح هاي اشتغال زايي با مهارت افزايي پيوند ناگسستني دارد كه در اين راستا حرفه هاي مختلف براي افزايش مهارت آموزي در اين اداره كل تدوين و اجرايي شده است.
وي همچنين با اشاره به اهميت ايجاد اشتغال و طرح مهارت آموزي در محيط واقعي كار، افزود: اين طرح قدم بزرگي در حل مشكل اشتغال جامعه جوان خواهد بود و انتقال آموزه هاي حرفه اي و مهارتي از استادكار به شاگرد مي تواند به عنوان يكي از راهكارهاي سريع و بدون هزينه در موضوع آموزش هاي حرفه اي و شغلي مورد توجه قرار گيرد.
مديركل فني و حرفه اي استان اردبيل گفت: رويكرد سازمان فني و حرفه اي نسبت به سال هاي گذشته متحول تر شده و اين سازمان همكاري و تفاهم نامه هاي مختلفي با كميته امداد امام خميني (ره) ، آموزش و پرورش ، تعاون ، كار و رفاه اجتماعي و مراكز دانشگاهي در استان داشته است.
بيله سوار مغان در شمال اردبيل و در نوار مرزي جمهوري آذربايجان قرار دارد.
خبرنگار: گيتي طالبي ** انتشار دهنده:عارف شيرزاد
6018/ 1257
اردبيل - ايرنا - فرماندار بيله سوار مغان خواستار توسعه رشته هاي مهارت افزايي در اين شهرستان مرزي شد.