بيست و سومين دوره المپيك تابستاني ناشنوايان 26 تير ماه تا هشتم مرداد ماه در شهر سامسون تركيه برگزار مي شود.
«مهران تيشه گران» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اوايل دي ماه اردوهاي آماده سازي تيم هاي اعزامي آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
وي موافقت مسئولان وزارت ورزش با پرداخت نيمي از اعتبارات فدراسيون ناشنوايان پيش از اعزام كاروان به المپيك ناشنوايان را گامي موثر در كاهش مشكلات اين فدراسيون از نظر مالي عنوان كرد و گفت: با توجه به اينكه در المپيك ناشنوايان، ميزبان هزينه هيچيك از موارد از جمله رفت و آمدها، غذا و اسكان را در محل مسابقات نمي پذيرد، پرداخت نيمي از اعتبارات سال جاري پيش از مهمترين رويداد ورزشي ناشنوايان براي فدراسيون قابل توجه و موثر است.
تيشه گران با بيان اينكه تاكنون 20 ميليارد ريال براي برگزار اردوها و آماده سازي تيم ها هزينه شده است، گفت: اعتبار سال 96 فدراسيون ناشنوايان 20 ميليارد ريال است و شايد پرداخت نيمي از آن در برابر هزينه هاي بالاي رشته هاي مختلف چندان قابل توجه نباشد، اما معتقد هستم اين حركت جاي تقدير داشته و مي تواند ما را در اعزام كاروان ورزشي آماده تر به المپيك 2017 تركيه ياري كند.
وي گفت: در گذشته اعتبار فدراسيون ناشنوايان با توجه به پوشش 18 رشته مختلف در دو بخش زنان و مردان بسيار كم ديده شده است و اميدواريم مسئولان ورزش كشور در اين زمينه بازنگري لازم را انجام دهند.
دبير فدراسيون ناشنوايان گفت: اين فدراسيون زير مجموعه هيچ يك از كميته هاي ملي المپيك يا پارالمپيك نيست و نمي تواند انتظاري براي دريافت كمك از اين دو كميته داشت.
تيشه گران گفت: در 13 رشته فوتبال، واليبال، تكواندو، جودو، كاراته، شنا، دووميداني، كشتي آزاد و فرنگي، بدمينتون، تنيس روي ميز، واليبال ساحلي و بولينگ در بيست و سومين دوره المپيك ناشنوايان شركت مي كنيم و اميدواريم بتوانيم ضمن حفظ جايگاه قبلي، جايگاه خود را در اين دوره از رقابت ها ارتقا بخشيم .
كاروان ورزشي ناشنوايان ايران در دوره بيست و دوم المپيك به ميزباني صوفيه بلغارستان در بين 106 كشور شركت كننده عنوان هشتم را كسب كرد.
وي گفت: شانس بالايي در كسب مدال و سكو در سه رشته رزمي و كشتي فرنگي و آزاد داريم و البته در دو رشته واليبال و فوتبال نيز حرف هايي براي گفتن داريم و قطعا همه تلاش مان كسب رده بالاتري در جدول اين رقابت ها است.
بيست و سومين دوره المپيك تابستاني ناشنوايان در 20 رشته ورزشي برگزار مي شود.
دبير فدراسيون ناشنوايان با بيان اينكه نفرات اعزامي به تركيه مشخص شده اند، گفت: 110 ورزشكار شامل 28 ورزشكار زن و 82 ورزشكار مرد راهي اين رقابت ها مي شوند و در چهار رشته بدمينتون، تنيس روي ميز، بولينگ و شنا فقط يك ورزشكار و در رشته واليبال ساحلي دو ورزشكار اعزام مي شوند.
تيشه گران خواستار افزايش رقم پاداش قهرمانان ناشنوا شد و گفت: ورزشكاران ناشنوا نيز براي كشور افتخار آفريني مي كنند و افزايش پاداش قهرمانان انگيزه آنان را بيشتر مي كنند.
وي ادامه داد: چند ماه قبل قهرمانان رشته هاي مختلف معلولان از جمله نابينايان پاداشي معادل ورزشكاران توانمند دريافت كردند، اما قهرمانان رشته هاي مختلف ناشنوا 20 سكه پاداش گرفتند، اميدواريم اين مشكل از سوي مسئولان ورزش كشور مورد توجه و تجديد نظر قرار گيرد.
دبير فدراسيون ناشنوايان اظهار اميدواري كرد مسئولان ورزش كشور با افزايش پاداش مدال آوران و قهرمانان ورزش ناشنوايان به حدود 50 درصد پاداش افراد توانمند و معلول موافقت كنند تا انگيزه و اميد ورزشكار به تلاش و موفقيت هاي بيشتر را افزايش دهند.
براي آگاهي از آخرين اخبار ورزش ايران و جهان با كانال ورزشي ايرنا در تلگرام @irnavarzesh همراه شويد.
ورزشي **1828
خبرنگار :خديجه روزبهاني انتشاردهنده:علي خورسندي
تهران - ايرنا - دبير فدراسيون ناشنوايان گفت: 110 ورزشكار در 13 رشته ورزشي به المپيك ناشنوايان در تركيه اعزام مي شوند و اميدواريم ورزشكاران ايران بتوانند عملكرد درخشاني داشته باشند.