به گزارش ایرنا، رهبران گروه های فلسطینی در گفت و گو با پایگاه خبری الرساله نت تاكید كردند روز جهانی قدس فرصتی برای احیای مساله قدس و بازگرداندن آن به راس اولویت های امت پس از كاهش اهمیت آن نزد مسلمانان به ویژه در سال های اخیر است.
خالد قدومی نماینده جنبش مقاومت اسلامی 'حماس' در ایران تاكید كرد كه مساله قدس در بحبوحه منازعات و اختلافات منطقه ای، اهمیت خود را از دست داده است.
قدومی در گفت و گو با الرساله نت تاكید كرد این مناسبت بزرگ كه در آخرین جمعه ماه رمضان برگزار می شود، باعث تقویت اعتقاد به پیروزی در آینده می شود و ما از امت اسلامی می خواهیم از ملت فلسطین و مقاومت آن حمایت كنند و آن را در برابر تجاوزات دشمن صهیونیستی تنها نگذارند.
وی افزود: ما باید همه در كنار هم، با رژیم صهیونیستی كه خطری راهبردی و امنیتی برای همه ملت های منطقه به شمار می رود، مقابله كنیم.
نماینده حماس در تهران همچنین اعلام كرد كه تهدیدات رژیم صهیونیستی تنها به مرزهای فلسطین محدود نمی شود، بلكه به تمامی پایتخت های عربی و اسلامی رسیده است.
قدومی درباره تلاش ها برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و برقراری مناسبات با آن در سایه فضای اختلاف و تفرقه ای كه بر كشورهای منطقه سایه افكنده است، هشدار داد و تاكید كرد كه «پیام ما به امت این است كه وحدت شما مایه قدرت و اقتدار ما فلسطینی ها و البته خود شما در برابر دشمن تان است» و تنها طرف ذینفع تفرقه، رژیم صهیونیستی است.
وی افزود:« دشمن با مشاهده وضعیت 'تفرقه' به تهدیدات خود علیه كشورهای منطقه افتخار می كند و ارزشی هم برای هیچ كسی قائل نیست.»
قدومی تصریح كرد كه مقاومت به مسیر آماده سازی خود به منظور مقابله با اشغالگران و به دست آوردن افتخار پیروزی ادامه می دهد.
از سوی دیگر، 'احمد مدلل' از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم تاكید كرد كه روز جهانی قدس، عامل مهمی برای متوجه كردن افكار عمومی امت اسلامی و عربی از مسائل و مشكلات داخلی شان به سمت مساله اساسی امت؛ كه همان مساله فلسطین و قدس است، به شمار می رود.
مدلل در گفت گو با الرساله نت تاكید كرد كه رژیم صهیونیستی هیچ فرصتی را برای تغییر چهره شهر مقدس قدس و تلاش برای یهودی سازی آن با هدف احداث معبد موهوم از دست نمی دهد و در این زمینه از شرایط منطقه ای و ضعف جهان عرب و اسلام هم استفاده می كند.
وی با تاكید بر لزوم تصحیح مسیر قطب نما به سمت فلسطین به عنوان مساله اصلی امت، افزود: مساله فلسطین در این شرایط حساس نیازمند حمایت و پشتیبانی است.
مدلل همچنین به خطر پروژه آمریكایی كه دونالد ترامپ رئیس جمهوری این كشور سعی در اجرای آن با عنوان 'قرارداد قرن' را دارد، اشاره كرد و گفت هدف از این طرح، تقویت سلطه شوم كاخ سفید بر اراده ملت هاست و اموالی كه وی در جریان اجلاس ریاض به دست آورد، كاملا گویای این مساله بود و می توان اموال مذكور را نوعی باج و خراجی دانست كه به طرف جنایتكار آمریكایی داده می شود تا ملت ما را بُكُشد و دست به یهودی سازی اراضی و هتك حرمت مسجد الاقصی با این اموال كه در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می دهد، بزند.
وی افزود: هدف از 'قرارداد قرن' ایجاد اختلاف میان اقشار مختلف امت به منظور تسهیل مسیر سیطره رژیم صهیونیستی بر مقدرات امت است و 'دویدن' برخی كشورهای عربی از جمله كشورهای حاشیه خلیج فارس در پی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی كه می تواند بر روی تداوم تجاوزات این رژیم علیه مقدسات اسلامی سرپوش گذاشته و به آنها مشروعیت ببخشد، خطرناك است.
این رهبر جنبش جهاد اسلامی در پایان اعلام كرد كه ائتلاف با رژیم صهیونیستی و نگاه به آن به چشم یك شریك در ائتلاف سنی، بزرگترین بدبختی است كه می تواند باعث نابودی آرمان فلسطین و از بین رفتن آن شود.
حسین منصور عضو كمیته مركزی جبهه خلق فلسطین نیز بر لزوم همافزایی تلاش های طرف های اسلامی و عربی برای مواجهه با حملات افسارگسیخته به منظور یهودی سازی قدس شریف تاكید كرد و از ملت ها و كشورهای منطقه خواست از گزینه مقاومت و اعمال تمامی اشكال حمایت و پشتیبانی از ملت فلسطین به منظور تقویت پایداری آن حمایت كنند.
وی در عین حال از تشكیلات خودگردان فلسطین هم خواست رژیم صهیونیستی را در محافل بین المللی تحت پیگرد قرار دهد و به خاطر جنایت هایش محاكمه كند.
'طلال ابو ظریفه' عضو دفتر سیاسی جبهه دموكراتیك هم اعلام كرد كه روز جهانی قدس باید از لحاظ معنایی و محتوایی بیانگر همان مضامینی باشد كه امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی ایران اعلام كرده بود و آن یادآوری این مساله برای جهانیان است كه قدس شریف مهد ادیان سه گانه است.
ابو ظریفه در گفت و گو با الرساله نت تاكید كرد كه حمایت از ملت فلسطین وظیفه تمامی نظام هاست كه باید به جای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از آن حمایت كرده و مسیر قطب نمای خود را به سمت این رویكرد تنظیم كنند كه رژیم صهیونیستی دشمن اصلی و مركزی این امت است.
وی از كشورهای عربی و اسلامی خواست صندوق قدس را راه اندازی و برای محاكمه رژیم صهیونیستی و اجرای قطعنامه های شورای امنیت درباره قدس به نهادهای بین المللی مراجعه كنند.
ابو ظریفه هشدار داد كه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، پاداشی از سوی كشورهای عربی به این رژیم به خاطر جنایت هایش علیه قدس شریف است.
امام خمینی (ره) رهبر كبیر انقلاب اسلامی ایران در مرداد ماه 1358 آخرین جمعه ماه مبارك رمضان را 'روز قدس' نامگذاری كرد تا مسلمانان جهان در این روز همبستگی خود را در حمایت از حقوق قانونی مردم فلسطین به نمایش بگذارند.
خاورم**1408** مترجم: اكرم كرمی ** انتشار: زهرا هژبری
گروههای فلسطینی: روز جهانی قدس فرصتی برای تقویت وحدت جهان اسلام است
۲ تیر ۱۳۹۶، ۹:۱۱
کد خبر:
82574580
تهران- ایرنا - گروههای فلسطینی روز جهانی قدس را فرصتی برای مقابله با خطرات پیش روی شهر اشغالی قدس و تقویت وحدت جهان عرب و اسلام از طریق مقاومت و مقابله با رژیم صهیونیستی دانستند.